• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Susret kreativaca u Banjaluci na malo drugačiji način

Autor Nikolina Damjanić

Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini u sklopu kampanje „Povezani kroz dobro“ organizuje PopArt Market u Banjaluci, 9. jula. 2022, sa početkom od 17.00 časova u Domu omladine.

 popart u banjaluci Izvor: PopArt

Evropska unija kroz svoje projekte podržava različite sfere i sektore poslovanja u Bosni i Hercegovini, među kojima nisu izostavljeni ni kreativci koji svojim idejama doprinose stvaranju novih brendova, konkurentnih na domaćem, ali i inostranom tržištu.

Događaj će biti prilika za predstavljanje 20 kreativaca i preko 100 domaćih proizvoda.

U sklopu PopArt marketa, po prvi put će se organizovati i radionica zatvorenog tipa koju će voditi Predrag Borojević, osnivač brenda Funky Guerrilla. Sa ciljem da informiše izlagače o tome kako je on unaprijedio svoje poslovanje, osvrnuće se na samu ideju pokretanja brenda, ali i na apliciranje na projekte koje finansira Evropska unija i koji su mu doprinijeli da danas bude uspješan mladi preduzetnik.

Jedan od ciljeva kampanje „Povezani kroz dobro“ je da informiše stanovništvo o ulaganjima EU u razvoj i ekonomiju Bosne i Hercegovine, ali i da podstakne građane da apliciraju za EU projekte i unaprijede svoje poslovanje.

Za one koji žele znati više o aktivnostima i načinu saradnje Evropske unije sa poslovnim subjektima, https://povezanikrozdobro.europa.ba/ je stranica koja nudi sve potrebne informacije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop