• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Višnja, zauvek ćemo se sretati na Tašmajdanu naših snova"

Autor mondo.rs

Poznati se opraštaju od najlepše glumice bivše Jugoslavije Nede Arnerić. Telegram saučešća uputio i ministar kulture i informisanja

 "Višnja, zauvek ćemo se sretati na Tašmajdanu naših snova" Izvor: MN PRESS

Danas smo ostali bez legendarne Nede Arnerić.

Glumicu je u stanu pronašao brat koji je uz pomoć bravara otvorio stan nakon što se nije javljala na njegove pozive.

Preminula Neda Arnerić

Imala je 67. godina.

Od Nede se na društvenim mrežama opraštaju obožavaoci i kolege i saradnici. Gorica Popović je o smrti koleginice i prijateljice saznala na društvenim mrežama, gde je ostavio samo emotikon suze, a Gordan Kičić je napisao da mu je bila čast i privilegija da je poznaje, a sada je minstar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević uputio telegram saučešća.

"Povodom prerane smrti glumice Nede Arnerić, u ime Ministarstva kulture i informisanja i u svoje lično ime, izražavam saučešće porodici, prijateljima, kolegama i svim njenim poštovaocima.

Srpska kultura smrću Nede Arnerić izgubila je svog dragocenog predstavnika. Nesuđena balerina, diplomirana istoričarka umetnosti, Neda Arnerić se opredelila za film i pozorište donoseći srpskoj i jugoslovenskoj sceni umetnicu koja je više od pola veka plenila šarmom i snažnim glumačkim darom.

Talentima, gracioznošću i eteričnom lepotom od prvih kadrova osvajala je srca domaće i inostrane publike. Nagrađivana i poštovana, ostvarila je sve što jedna glumica može da poželi.

Sa samo 13 godina, glumila je u svom prvom filmu "San" i taj naslov je obeležio čitav njen život u kome je srećna i uspešna živela svoj glumački i umetnički san.

Njena tanana emotivnost bila joj je ponekad prepreka u suočavanju sa grubostima svakodnevice ali je i s tom osobenošću stajala rame uz rame sa najvećim zvezdama našeg glumišta.

Našu nezaboravnu Višnju sretaćemo i dalje na Tašmajdanima svojih snova.“

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop