• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Garden Fest" u Prijedoru: Dolaze Brkovi, Who See, Ritam nereda, Orthodox Celts...

Autor Dušan Volaš

Prijedor će od 22. do 24. jula jula biti domaćin prvog "Garden Festa" na kojem će nastupiti mnoga zvučna imena urbane muzičke scene.

 Garden Fest Prijedor bendovi 2021 Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Trodnevni festival održaće se u Ljetnoj bašti, mjestu s dobro poznatom muzičkom tradicijom i kultnom okupljalištu mladih. Bašta u kojoj su se stvarale pjesme, gradila prijateljstva i rađale ljubavi - sasvim je neobična bašta vječne mladosti, najavili su organizatori.

"Pred publikom na ovom legendarnom platou u gradu na Sani će nastupiti najbolji izvođači današnjice koji će vratiti festivalski duh i dobru energiju u Prijedor nakon nedostatka svih javnih nastupa pojavom pandemije virusa korona", njihova je poruka.

Možda će vas zanimati

Prvog dana "Garden Festa" će zasvirati ljevoruki disko rokenrol elektro boj bend "Buč Kesidi" iz Pančeva. Ovaj sastav je sa svojim posljednjim singlom "Đuskanje ne pomaže" dobio najbolje kritike domaće publike, a u Prijedor dolaze nakon veoma uspješne premijere bioskopskog muzičkog filma "Buč Kesidi: Euforija uživo". Ovo filmsko-muzičko ostvaranje donosi nova izvođenja hvaljenog albuma "Euforija" i nekoliko starih hitova a sve to na filmskom platnu!

Zajedno sa ovim dvojcem iz Pančeva, pred publikom na „Garden Festu“ će se predstaviti i legendarni hip-hop duo iz Crne Gore, "Who See" kojeg čine Deduh iz Kotora i Nojz iz Herceg Novog koji sa sobom donose duh morskih obala protkan energičnim hip-hop rimama.

Izvor: Samir Cacan/MONDO

Svoj nastup potvrđuje i tajanstveni maskirani sastav "Nipplepeople" iz Hrvatske. U svim dosadašnjim predstavljanjima ova grupa ističe da u prvi plan svakog nastupa stavlja isključivo muziku, a publiku podsjećamo da su regionalnu popularnost stekli singlom „Sutra“ koji ih je odveo na velike regionalne festivale poput "OK Festa", "Exita", "Summer Festa" i mnogih drugih.

Ljubitelji iskrenog pank zvuka će povratak pred festivalske pozornice moći da proslave uz grupu "Atheist Rap" iz Novog Sada, koji su takođe potvrdili nastup na „Garden Festu“. Pop, Radule i ekipa najavljuju odličan provod u Ljetnoj bašti, i od publike očekuju da sa njima zajedno pjevaju hitove kao što su "Warburg limuzina", "Blu trabant" i mnoge druge.

Iz Sarajeva u Prijedor stiže i legendarno "Zabranjeno pušenje" koje će svojim koncertom podsjetiti publiku na slavne dane rokenrol scene naše zemlje, a nakon njih atmosferu će užariti i pank folk velnes sastav "Brkovi".

Posljednjeg dana festivala predviđen je koncert grupe "Kanda Kodža i Nebojša", nakon kojih će binom zavladati duh irske muzike koju donosi grupa "Orthodox Celts". Za ljubitelje nešto čvršćeg zvuka tu će biti i grupa "Ritam Nereda" koja će žestokim rifovima i energičnim tekstovima usijati plato Ljetne terase u Prijedoru.

ULAZNICE

Ulaznice za najavljeni muzički festival "Garden Fest" će se moći nabaviti od ponedjeljka 28. juna putem sistema "kupikartu.ba". Cijena jednodnevne ulaznice će biti 10KM, dvodnevna će se moći kupiti po cijeni od 17KM, dok će ulaznica za sve dane trajanja festivala koštati 22KM.

PROGRAM FESTIVALA PO DANIMA

22.07.
Buč Kesidi
Who See
Nipplepeople

23.06.
Atheist rap
Zabranjeno pusenje
Brkovi

24.07.
Kanda Kodza i Nebojsa
Orthodox Celts
Ritam Nereda

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop