• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senidah, Mimi Mercedez, Crni Cerak stižu na Sea Dance festival (VIDEO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Najveći crnogorski festival dodao je gas i izlazi s još fantastičnih imena koja grade jedno od njegovih najupečatljivijih izdanja do sada!

-
Izvor: Sea Dance Festival/YouTube

Nakon Shouse i Mahmuta Orhana, nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. avgusta potvrdila je snažna regionalna postava koju predvodi najveće žensko trap ime Balkana Senidah, a prate je senzacija Crni Cerak, obožavana Mimi Mercedez kao i svježa nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck.

Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival zacementirao je svoju poziciju daleko najveće festivalske i turističke atrakcije na crnogorskoj obali ovog ljeta.

Izvor: Sea Dance/promo

Senidah, neprikosnovena trap kraljica i jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda, ponovo će, nakon spektakularnog nastupa na Glavnoj bini EXIT festivala, svojim hitovima ujediniti region na najvećoj žurci ljeta u Buljarici. Nova trap i rap senzacija Crni Cerak u tirkiznu uvalu donose hitove kao što su: „CC1“ i „CC2“, koje su radili za „Južni vetar“, ali i novu numeru „CC3“, koju su prvi put izveli na Exitu i zapalili na desetine hiljada fanova koji su skakali na svaki bit. Moćne bas linije i kontroverzni stihovi reperke Mimi Mercedez će atmosferu na Sea Dance festivalu dovesti do usijanja, a treperka Micka Lifa donosi svjež zvuk i zapažene singlove kao što su: „Njiham“, „Naturale & Pure“, „Flajke“ i „Kardio“.

Processed with VSCO with kp8 preset
Izvor: Sea Dance/promo

Pop zvijezda u usponu i talentovana kantautorka Tam, koja predvodi glas jedne nove generacije, rasplesaće Sea Dance numerama sa debitantskog EP izdanja „Refleksija“, dobro poznatim pjesmama poput „Žad“, „Brži od svega“, „Infierno" i „Aj ćao“, kao i novim ljetnjim hit singlom „Pogana”. Regionalnoj trap i rap postavi pridružuje se i crnogorska podrška – mladi barski hip hop sastav Da Wreck koji će oduvati publiku pjesmama sa albuma „Crkvice“ i „Sedam“, ali i singlovima „Grizeldisimo“ i „Naše Djelo“.

Izvor: Sea Dance/promo, Bartoli

Pored ove fantastične trap i hip hop postave, na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. avgusta nastupiće i već objavljena muzička imena iz Evrope i regiona: predvodnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmejkeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednje decenije Dubioza Kolektiv.

Više informacija potražite na zvaničnoj stranici festivala.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop