• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći put na Kastelu: Poznati izvođači Banjaluka Festa 2023!

Autor Dragana Božić

Treći po redu Banja Luka Fest od 5. do 8. jula donosi četiri večeri, četiri premijere!

 332449222_590226639819548_4791433654105949012_n.jpg Izvor: Banjaluka Fest/Promo

Marija Šerifović – zvijezda moćnog glasa, premijerno će nastupiti sa simfonijskim orkestrom 5. jula u jedinstvenom ambijentu tvrđave Kastel i pozornice pod otvorenim nebom. Marija će svojim nastupom otvoriti treći po redu Banja Luka Fest i time započeti produženi vikend fenomenalnih nastupa i najboljeg provoda.

World music i ladino zvijezda Jasmin Levi, nastupiće po prvi put na Balkanu na velikoj festivalskoj sceni pod otvorenim nebom, upravo na predstojećem Banja Luka Fest-u. “Una Noche Mas”, “La Alegria”, “Me Voy” samo su neke od predivnih kompozicija kojima će Jasmin obojiti drugo veče festivala 6. jula, na Kastelu.

Čuvena pjevačica svojim raskošnim glasom i tekstovima na ladino, jevrejsko-španskom jeziku osvaja publiku na prvo slušanje. Nakon brojnih koncerata širom planete i nastupa u najvećim svjetskim metropolama Jasmin Levi ostaviće poseban pečat na trećem po redu Banja Luka Festu.

Nemanja Radulović, svjetski priznati virtuoz na violini, sa svojim orkestrom “Double Sens” koji čini 20 vrsnih muzičara iz Srbije i Francuske pojaviće se prvi put pred publikom u Bosni i Hercegovini na trećoj večeri (7. jula)Banja Luka Festa.

„Veče za ljubav“, zajednički nastup Nine Badrić i Petra Graše, za kraj festivala 8. jula, kao posebno, dvostruko iznenađenje za sve ljubitelje dobre muzike i snažnih vokala.

Duh mediterana koji će u Banjaluku donijeti ovi sjajni muzičari, uz svoje dobro poznate hitove obradovaće publiku izvođenjem pjesama Olivera Dragojevića i grupe Magazin, od kojih će pojedine po prvi put izvesti i u duetima.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop