• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Old school's back in town": Moto Fest 2023 na Kastel dovodi domaće rok legende

Autor Nikolina Damjanić

Moto Fest Banjaluka ove godine, po šesti put, otvara vrata za sve ljubitelje dvotočkaša, ali i one željne zabave, druženja i dobrog provoda.

 Program Moto Fest 2023 Izvor: Moto Fest

Pod ovogodišnjom parolom „old school’s back in town“, Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, od 25. do 27. maja u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta.

Cilj ovog događaja je promocija moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenje sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj, ali isto tako postaju sve češći posjetioci našeg grada i okoline tokom cijele godine.

Moto klub Stršljen i ove godine potrudio se da tokom trodnevne moto avanture na tvrđavi Kastel ne nedostaje dobre zabave, provoda i grmljavine motora.

Očekuju nas bogati sadržaji: moto i quad sajam, na kojem će i ove godine najbolje iz svoje ponude predstaviti najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme; stunteri sa egzibicijama koje zaustavljaju dah; moto defile banjalučkim ulicama, u kojem će učestvovati nekoliko hiljada bajkera; dječiji Moto fest; humanitarna tombola, panoramska razgledanja Banjaluke i okoline...

Osim toga, na Kastelu nas očekuju tri noći vatre, energije i rock’n’roll-a.

Za odličan provod ove godine zaduženi su: Koza Mostra, Goran Bare & Majke, Kerber, Goblini, Deca Loših Muzičara, YU Grupa, Orthodox Celts, Iskaz, Let3.

I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda - Balkan Trip, Rok Apoteka, Django & Space Cowboys, Strings.

Ulaz za sve bajkere je besplatan! Svi oni koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ulaznice za muzički program mogu da kupe putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na GIGSTIX prodajnim mjestima širom BiH.

U istom periodu banjalučani će pored brojnih dvotočkaša dočekati i četverotočkaše, ljubitelje adrenalina i brzine jer je kraj maja rezervisan i za Quad Week  od 25. do 28. maja. Još jedan razlog više zašto baš u ovom periodu posjetiti Banjaluku.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg „Moto Festa, Banjaluka 2023“ dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop