• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najružnija haljina na crvenom tepihu ikad: Reperku brutalno urnisali

Autor Dušan Volaš

Pjevačica Lizo šokirala je stajlingom na dodjeli Gremi nagrada.

 Lizo u ogromnom ogrtaču na dodeli Gremija 2023 Izvor: Profimedia/Javier Rojas/©2023 Prensa Internacional Inc.

Sinoć je održana 65. dodjela Gremi nagrada u Los Anđelesu koja je okupila brojne svijetske zvjezde. Bijonse je ušla u istoriju kao osoba koja je osvojila najviše Gremi nagrada i oborila je rekord star 26 godina! Ipak, dame su svojim ekstravagantnim izdanjima privukle mnogo pažnje, ali najveću buru na mrežama izazvala je pjevačica Lizo.

Navikli smo da na crvenom tepihu prevaziđe i samu sebe, a ne samo tuđa očekivanja, pa je tako bilo i ovoga puta. Lizo je na sebe navukla neobičnu kreaciju modne kuće Dolče i Gabana, a reč je o ogromnom narandžastom ogrtaču sa cvjetovima i glomaznom kapuljačom. Ako je suditi po tome da se Lizo jedva kretala, čini se da je ovaj odevni komad prilično težak. Pjevačici je na događaju virila samo glava, sve dok sama nije odlučila da ga skine.

Ispod njega je nosila korset haljinu kojom je istakla bujno poprsje i kojom je željela da dokaže da neće tolerisati nametnute standarde po kojima uske haljine "nisu dozvoljene onima sa viškom kilograma". Muzička zvijezda ih nikada nije poštovala, ali je zato dobila lavinu negativnih komentara.

"Ovo je zaista Dolče i Gabana?", "O moj Bože", "Ne, jednostavno ne, ovo je primjer kada stilisti jednostavno pogriješe", "Šta je ovo - haljina ili kuća?", "Ne mogu ovo da gledam", "Zašto? Kao da je paradajz eksplodirao!", "Kada je hladno i ja se uvijem da gledam filmove", "Čudovište sa crvenog tepiha je progutalo poznate", "Ma ovo nije Dolče", glasili su samo neki od komentara.

Pogledajte kako je Lizo izgledala na 65. dodjeli Gremi nagrada:

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop