• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REPER ŠOKIRAO U TANGAMA I ŠTIKLAMA - Haos na društvenim mrežama: "Kuda je otišao ovaj svijet?"

Autor Tamara Veličković

Najbizarnije "modno" izdanje na Met Gali!

 Reper Lil Nas u tangama i štiklama na Met Gali 2023 Izvor: Profimedia

Zaboravite sve što ste do sada videli na ovogodišnjoj Met Gali! Sledi najupečatljivije i najbizarnije modno izdanje, mada ga mnogi tako ne bi ni nazvali. Američki reper Lil Nas X glavni je krivac što se danas na društvenim mrežama "vrti" jedna rečenica - "Kuda je otišao ovaj svijet?".

Razlog je taj što se reper na slavnim stepenicama Metropolitan muzeja pojavio prekriven srebrnom bojom od glave do pete, u tangama i čizmama na štiklu! Gremijem nagrađeni muzičar na sebi je imao metalik tange, srebrnu farbu i brojne dijamante koji su prekrivali njegovo tijelo. Na lice je stavio masku koja je usklađena sa ostatkom "modnih komada".

Pozirao je ispred fotografa sve vrijeme držeći se za polni organ, a špicasti dugački nokti takođe su privukli ogromnu pažnju. Naravno, cilj je uspio - korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu izdanje popularnog repera. Muškarci koji nose suknje definitivno su sada pali u zaborav, a sve zahvaljujući Lilu Nasu koji je pokazao da granice više ne postoje.

"Više se ne pitam kuda ide ovaj svijet, svet je odavno otišao u pogrešnar smjer", "Kraj, sve sad doživjesmo", "Ništa me više ne čudi", "Čovjek je prešao igricu", "Ovo nije smiješno, niti lepo, ovo je poražavajuće", "Sve, sve, ali tange?!", glase samo neki od komenatara.

Inače, Lil je poznat po kontroverznom stilu, kao i po odluci da na nastupima nosi suknje. "Modni stil je jedan od načina da pokažete ljudima ko ste zapravo. Ukoliko želite da napredujete u životu, morate da izađete iz zone komfora i počnete da radite stvari koje inače ne biste", rekao je svojevremeno reper koji je, očigledno, izašao iz svoje zone komfora. Šta vi mislite?

Anketa

Da li se slažete sa komentarima na račun repera?

  • Da, ovo je katastrofa!

    94.12% (16)

  • Ne, šta fali ovom izdanju?

    5.88% (1)

Da li se slažete sa komentarima na račun repera?

Rezultati

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drmr

Sacuvaj bože

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop