Toliko moćne i korisne, a Džej Lo ih nikada ne jede.
Koliko se izgledu pjevačice i glumice dive govore mnogobrojni šaljivi snimci koji kruže mrežama, a koji uključuju isječke sa koncerta na kojima Džej Lo igra, izvajanog tijela i sa zavidnom kondicijom, a potom i isječke mladih osoba koji se žale na bolove u leđima, višak kilograma, mrzovolju... Poređenje uvijek uključuje činjenicu da Dženifer Lopez ima 54 godine. Oduvek je važila za jednu od najzgodnijih dama svjetske scene, ali da bi to postigla, vrijedno trenira i hrani se zdravo.
Dobru liniju prvenstveno duguje raznovrsnoj ishrani. Redovno jede nutritivno boga namirnice. Svako jutro obavezno popije vodu sa limunom koja ubrzava njen metabolizam i podstiče mršavljenje. Za doručak bira grčki jogurt sa voćem, dok joj je omiljeno jelo za ručak pileće meso. Ipak, postoje i namirnice koje ne voli, pa ih zbog toga nikada ne jede.
Kako je jednom prilikom za medije otkrio njen lični kuvar Kelvin Fernandez, Džej Lo nikada ne jede losos i bobičasto voće. Ove namirnice obožavaju članovi njene porodice, naročito blizanci kojima je bobičasto voće omiljeni dodatak obroku. "Dženifer voli da jede ribu, ali nikako ne podnosi losos. Kada ga pripremam za njenu porodicu, njoj uvijek posebno moram da poslužim neku drugu vrstu ribe", otkrio je kuvar.
Inače, bobičasto voće je glavna preporuka nutricionista. "Kada je riječ o voću, bobičasto je zaista na vrhu liste", kaže nutricionistkinja Ejmi Gudson. "Puno je vlakana, vitamina C i flavonoida, koji su moćni antioksidanti. U jednoj šolji malina ili kupina nalazi se čak osam grama vlakana, što je nešto više od 30 odsto preporučenog dnevnog unosa. Inače, vlakna su važna za zdravlje crijeva, varenje, a imaju ulogu čak i u mršavljenju", kaže nutricionistkinja.
BONUS VIDEO:
(MONDO)