• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS JE CRNI PETAK! OVAJ KOMAD ODJEĆE SVI ĆE RAZGRABITI: Poznate dame "poludjele" su za njim

Pogledajte koji komad odjeće je za zimu 2023/2024. godine mast hev!

 Najmoderniji kaputi za zimu 2023 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Danas se očekuje nešto veća gužva na ulicama, tržnim centrima i prodavnicama nego obično. Počeo je crni petak i ljubitelji dobre kupovine i uštede pohrliće u radnje kako bi ugrabili omiljene komade odjeće. Kako bi bili što efikasniji, postoji nekoliko caka koji će ubrzati i olakšati kupovinu na crni petak.

Ali, šta je to što je svima najpotrebnije za predstojću zimu i biće apsolutno u trendu? Svako je potreban topao kaput. Jednostavno slaže se uz sve odijevne kombinacije i idealan za hladne dane. Evo na koje modele je potrebno da obratite pažnju ako želite da ispratite trendove i budete moderne.

Brojne poznate dame na istoj zemljinoj paraleli (tamo gdje je počelo hladno vrijeme), uveliko su uskočile u dugačke i tople kapute. I na našim ulicama već mogu da se sretnu najrazličitiji modeli ovog odijevnog komada. Ono što se da primijetiti jesu dugački kaputi, neki čak i do gležnjeva, oversajz kroja i širokih ramena - slični kao što su naše bake nosile. Iako je siva proglašena za najmoderniju boju tokom ove jeseni, kada je riječ o odjeći, na damama semogu vidjeti i ostale nijanse. Na prvom mjestu tu su dugački crni kaputi na dugmiće, ali i na vezivanje, zatim bež ili krem koji idu uz sve, karirani, bijeli kao što je ponijela Ana Ivanović, sivi...

Glavna caka je u tome da su ekstremno dugi. Takođe, još uvijek iz mode nisu izaši mekani "tedi" kaputi. Svi oni savršeno se kombinuju uz apsolutno sve - od suknji, haljina, preko pantalona, dugačkih čizmi, "agzica" itd.

Pogledajte u galeriji neke od najmodernijih kaputa za zimu 2023/2024. godine:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop