• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović nakon debija u Nasionalu: Strpljen-spašen, a neka Borac "reprizira" meč sa Željom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Vjerujem da sam iskoristio šansu na debiju, a trudiću se da ispunim očekivanja i izborim mjesto u startnoj postavi Nasionala", kaže nekadašnji igrač Borca.

 Vladan Danilović za MONDO poslije debija za Nasional Izvor: Instagram/cdnacional

Doskorašnji fudbaler banjalučkog Borca i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladan Danilović odigrao je posljednjih desetak minuta za Nasional protiv Žil Visentea (2:1) u sedmom kolu šampionata Portugala.

Njegov tim iz Madeire, rodnog grada Kristijana Ronalda, slavio je pobjedu "iz dvojke u keca" i to golom u trećem minutu sudijske nadoknade koji je postigao Brajan Ročez.

Možda će vas zanimati

Mladi Fočak je u nastupio u posljednjih desetak minuta, istakavši da je zadovoljan prikazanom partijom na debiju, kao i uopšte klubom, Madeirom i životom u Portugalu.

"Moji utisci u klubu su jako pozitivni i jedva sam čekao da dobijem šansu. Do sada sam četiri utakmice presjedio na klupi, ali evo sinoć je došao trenutak da debitujem i to na najbolji mogući način s obzirom da smo stigli do pobjede golom u posljednjem minutu. Zato ću sigurno zapamtiti svoj debi u Nasionalu", rekao je Danilović za naš portal.

Prema njegovim riječima, kako vrijeme odmiče otkako je sa Gradskog stadiona u Banjaluci preselio u Ronaldov rodni grad, sve je bolje i bolje.

"Iz dana u dan se bolje snalazim u Portugalu, samom gradu, ali i timu, pa su ljudi u klubu jako zadovoljni sa mnom, mada moram da priznam da je dosta toga drugačije nego što je to slučaj kod nas. Za sve treba vremena, što se kaže, strpljen - spašen, najbitnije je da su zadovoljni mojim trudom, radom, zalaganjem na treninzima i nadam se da će biti još prilika koje ću da iskoristim. Vjerujem da sam iskoristio šansu na debiju, a trudiću se da ispunim očekivanja i izborim mjesto u startnoj postavi".

Daniloviću u navikavanju na život u Madeiri najviše pomaže porodica Predraga Jokanovića, nekadašnjeg fudbalera i trenera iz Beograda, koji je i igrao i s klupe vodio Nasional.

"Najviše se družim sa njegovim sinom, a u ekipi se najbolje slažem sa evropskim igračima jer većina govori engleski. Počeo sam da učim i portugalski jezik, napredujem polako i nadam se da ću što prije uspjeti da naučim kako bih se što bolje razumio sa saigračima".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Danilović, naravno, nije propustio da pomene banjalučke crveno-plave čije rezultate i utakmice u m:tel Premijer ligi BiH redovno prati.

"Borac danas dočekuje Želju i nadam se da će biti isto kao i na prethodnoj utakmici u Banjaluci gdje smo slavili ubjedljivu pobjedu od 3:0. Vjerujem u trijumf i vraćenje u sami vrh prvenstvene tabele jer to Borac zaslužuje i tu je mjesto banjalučkom klubu", naglasio je Danilović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC