• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sve dalje od "danskog Mesija": Pini Zahavi na pregovorima, ali ne u Beogradu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Biće jako teško doći do njega...

 filip-sinkernagel-transfer-crvena-zvezda-pregovori-fenerbahce-pini-zahavi Izvor: Instagram/ philipzinckernagel

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku već dovela dvojicu fudbalera - stigli su Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, ali neće se samo na tome zaustaviti prvak Srbije.

U toku su pregovori sa Duškom Tošićem, razgovara se i o načinu na koji će Seku Sanogo nastaviti da igra za tim Dejana Stankovića, ali istovremeno je "bačeko oko" na skandinavsku zvezdu Filipa Sinkernagela koga Zvezda prati već mesecima.

Možda će vas zanimati

Za samo nekoliko dana "danski Mesi" će postati slobodan igrač, a gotovo je izvesno da neće produžiti ugovor sa Bode/Glimtom, ekipom sa kojom je postao prvak Norveški.

Pošto je učestvovao u čak 46 golova prošle sezone i privukao pažnju mnogobrojnih klubova, jasno je da kreće "otimanje za njega", a problem za Zvezdu svakako predstavlja to što mnogi od njih imaju znatno veće budžete i mogu da ponude bolje uslove.

Bez obzira što se Sinkernagelu dopalo šta je čuo o Zvezdi, prioritet za njega je odlazak u Englesku, a nižu se bogate ponude iz Turske na koje je teško ostati imun.

Kako prenosi norveški "Eurosport", Fenerbahče je već održao pregovore sa poznatim agentom Pinijem Zahavijem i transfer je blizu zaključenja.

Danac je fenomenalan igrač, što je dokazao u Norveškoj.
Izvor: Youtube/MatrixComps

Emre Belezoglu, sportski direktor Fenerbahčea, navodno je ponudio dobre uslove i želi Danca u svojim redovima, a konkurenciju ima u vidu Bašakšehira, Herenvena, Fortune Dizeldorf, Anderlehta, pa čak i Malmea i Kopenhagena. Prethodno je Sinkernagel odbio prelazak u Saudijsku Arabiju gde ga je čekao višemilionski ugovor pošto isključivo želi da igra u Evropi.

Zvezda se i dalje nada da bi mogla da trijumfuje u poteri za Sinkernagela, pošto bi to bilo "premijum pojačanje" za nastavak sezone u domaćem prvenstvu, a posebno Ligi Evrope.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC