• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo u Đenovi, Jovanović u Izraelu

Crno-bijeli na korak od prodaje Brazilca, koji bi u Humskoj 1 ostao do kraja sezone i tek onda se preselio u Italiju. Jovanović ide u Hapoel.

 Kleo u Đenovi, Jovanović u Izraelu Izvor: MONDO

Partizan je blizu prodaje Kleversona Kordove Klea. Preostalo je samo da se utanače detalji, pa da se crno-bijela "devetka" preseli u Đenovu, prenosi Zurnal.rs.

Posao bi trebalo da bude zaključen uskoro, ali će u tom slučaju Kleo do ljeta ostati u Beogradu i tek onda preći u italijansku luku.

Tako će srpski šampion imati ubojitog napadača u proljećnom lovu na "duplu krunu", a Đenova će imati vremena da se riješi viška stranaca.

"Đenova ima problem sa strancima, a nama je Kleo potreban kako bismo bili sigurni da ćemo odbraniti titulu. Zato smo se dogovorili da Kleo igra do ljeta u Partizanu", izjavio je predsjednik Partizana, Dragan Đurić za Zurnal.rs.

Prvi čovjek Partizana ne želi da priča o finansijskim detaljima. Ipak, transfer će biti vrijedan četiri i po miliona evra, od kojih će crno-bijeli dobiti odmah kaparu od milion, a preostali iznos Italijani će im uplatiti na ljeto.

"Sve tri strane će biti zadovoljne, to je najvažnije – Đenova jer će dobiti odličnog napadača koji će se lako prilagoditi uslovima igranja u Italiji, Partizan jer je dobro profitirao kupovinom i prodajom Klea i naravno Brazilac jer će karijeru nastaviti u Italiji", zaključio je Dragan Đurić.

Kleo će imati s kim da priča na srpskom u Đenovi, čiji su članovi Boško Janković i Nenad Tomović, bivši igrači Crvene zvezde, kao i nekadašnji igrač Vojvodine, Danijel Aleksić. Tomović i Aleksić su trenutno na pozajmicama u Lećeu i Grojter Firtu, ali će se vratiti na ljeto i dočekati Klea.

Tim Davida Balardinija ima problema sa napadačima, naročito poslije svađe Luke Tonija sa predsjednikom Enrikom Preciozijem poslije koje je iskusni napadač nedavno otišao u Juventus.

Đenova je u dosadašnjem toku prvenstna dala samo 13 golova, koliko i Ćezena (obe ekipe odigrale 18 utakmica), što je najmanje u Seriji A poslije "fenjeraša" Barija, čiji su igrači na 19 mečeva 12 puta bili strijelci.



Za razliku od Klea, Marko Jovanović će, skoro je izvjesno, narednih dana napustiti šampiona Srbije.

Prva ponuda Hapoela za 22-godišnjeg štopera je odbijena, ali su crno-bijeli prihvatili drugu - veću.

"Hapoel je brzo i korektno reagovao i Jovanović će obzirom da ima dozvolu Partizana da karijeru nastavi u inostranstvu, otići u Izrael", izjavio je Đurić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC