• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo kasni na prozivku

Brazilac ne može na vrijeme da se vrati u Beograd zbog neusklađenih letova. Menadžer tvrdi da za Klea postoji "interesovanje sa svih strana", ali da ništa nije potpisao.

 Kleo kasni na prozivku Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u ponedjeljak u deset časova će označiti početak priprema za proljećni dio sezone.

Među tridesetak fudbalera koji će se okupiti u popularnom "Zemunelu" neće biti Gabrijela Kleversona Kordove, koji je obavijestio ljude iz kluba da će zbog problema u avio saobraćaju zakasniti nekoliko sati.

Kako piše "Sportski žurnal", Kleu je kašnjenje odobreno, dok će ostali stranci (Moreira, Medo, Kizito) biti na pripremama od prvog minuta.

Javnost će, bar na kratko, ostati uskraćena za Kleovo mišljenje o mogućem odlasku iz Partizana.

Ipak, ako je suditi po onom što je menadžer brazilskog napadača rekao u razgovoru za "Žurnal", transfer u Đenovu nije ni izbliza "gotova stvar".

"Ništa se još nije dogodilo, nijedan papir nije potpisan. U ponedjeljak stižem u Srbiju, istog dana trebalo bi da doputuje i Kleo. Dogovoreno je da sjednem sa ljudima iz Partizana i da razmotrimo šta je najbolje rješenje u ovom trenutku", rekao je Žorž Gama.

Prema riječima Portugalca, "jedina istina je da za Klea postoji interesovanje iz svih krajeva planete" - Katara, Rusije, Italije, Kine i Holandije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC