• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac dovodi prvo pojačanje

Fudbaler Sutjeske iz Foče Dražen Međedović na pragu banjalučkog Borca.

 Borac dovodi prvo pojačanje Izvor: MONDO

Borac je na pragu dovođenja prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku. Redove Borca bi trebao pojačati vezni fudbaler fočanske Sutjeske Dražen Međedović.

"Razgovori oko njegovog angažovanja već su počeli i u ponedjeljak bi trebao da dođe u Banjaluku na konačne pregovore. Ukoliko bude sve kako treba, Međedović bi uskoro trebao da potpiše ugovor", rekao je Darko Ljubojević, sportski direktor ekipe sa Gradskog stadiona za "Nezavisne novine".

Pojačanje u veznom redu najavio je i Vlado Jagodić, trener "crveno-plavih".

"Počeli smo razgovore i svi detalji bi uskoro trebali biti poznati. Svjesni smo situacije i u klubu i na tržištu, ali želimo igrača koji će odmah biti pojačanje. Definitivno se radi o jednom, ali pravom pojačanju", izjavio je Jagodić.

Fudbaleri su počeli sa radom da bi spremni dočekali proljećni dio sezone. Šef struke je 15. januar postavio kao krajnji rok da se igrači izjasne o ostanku ili odlasku sa Gradskog stadiona.

"Do pomenutog roka niko nije izjavio da želi da napusti klub. Na osnovu toga smatram da će u klubu ostati i kapiten Vule Trivunović koji je imao nekoliko ponuda. Nije se izjasnio da želi da ide i mislim da će predvoditi ekipu u nastavku prvenstva", rekao je Jagodić.

Do sada su redove jesenjeg prvaka BiH napustili Ljubiša Vukelja i Milan Muminović, a njihovim stopama po svemu sudeći krenuće i Perica Stančeski.

"Nikome se nije javio već tri dana i to dovoljno govori o njegovom profesionalizmu. Mislim da je meni trebao da se javi i da kaže da će biti odsutan nekoliko dana. Ovim potezom je pokazao koliko poštuje dres Borca, a mi želimo igrače koji će poštovati grb Borca. Sigurno je da nećemo plakati, a nakon nekih informacija, mogu samo da mu poželim srećan put", izjavio je šef struke jesenjeg prvaka.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC