• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" pogađali iz svih pozicija

Srpski reprezentativci imali vrlo uspješan vikend. U strijelce se upisali Ivanović, Milijaš, Stanković, Pantelić...

 "Orlovi" pogađali iz svih pozicija Izvor: MONDO

"Orlovi" su ponovo proradili.

Branislav Ivanović bio je junak u pobjedi Čelsija nad Blekburnom. Defanzivac "plavaca" prvo se upisao u strijelce, a potom je i asistirao Anelki za nova tri boda Čelsija.

"Pokušavam da na što bolji način ispunjavam sve ofanzivne zadatke. Bez obzira na moje pogotke, iskreno sam najsrećniji kada Čelsi pobjeđuje", skromno komentariše Ivanović.

Dejan Stanković ponovo je u žiži od kada je Inter promijenio trenera i umjesto Rafe Beniteza doveo Leonarda. Kapiten "orlova" bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf šampiona Italije protiv Bolonje na "Meaci". On je kao i Ivanović bio strijelac i asistent.

Olimpijakos se mučio sa autsajderom Panseraikosom, ali je zahvaljujući Marku Panteliću osvojio tri boda. Pirejci su slavili sa 4:2, a bivši napadač Crvene zvezde bio je strijelac prvog i trećeg gola za svoju ekipu.

"Sve to godi i dodatno obavezuje. Uživam u Olimpijakosu, nadam se da ćemo ove sezone uživati i u trofejima", poručio je za "Sport" napadač crveno-bijelih.

Gol je postigao i Nenad Milijaš.

"Vezista" Vulvsa konačno ulazi u pravu formu i sve češće je na listi strijelaca. Ovaj put njegov Vulverhempton nije pobijedio, iako je Srbin bio strijelac vodećeg gola protiv Mančester sitija (3:4).

"Mislim da je to bila predstava za uživanje i da je presudio kvalitet. Ključni trenutak meča bila je blokada Kolarova, koji je spriječio mog saigrača da postigne gol i da se odlijepimo", ocijenio je Milijaš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC