• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook spojio Mfelu i crno-bijele

Južnoafrikanac se preko društvene mreže "upoznao" sa Partizanom. Klea sada hoće i moskovska Lokomotiva.

 Facebook spojio Mfelu i crno-bijele Izvor: MONDO

Kleo, Mfela - Mfela, Kleo... I tako u krug. To je crno-bijela priča tekućeg prelaznog roka u kome se, za sada, u Humskoj 1 ništa nije dogodilo. Ništa nije crno na bijelo, sve je negdje između.

Ako ode Kleo, šampion Srbije će dovesti dvojicu napadača, takav je plan. Ukoliko Brazilac ostane do ljeta, Partizan će angažovati jednog špica.

Katlego Mfela je bio i ostao najveća želja Partizana. Međutim, čak i ponuda od milion i po evra nije zadovoljila klub reprezentativca Južne Afrike, Mamelodi Sandauns. Tačnije, ne puštaju Mfelu do ljeta, jer im je neophodan u borbi za titulu.

Mfela želi da ide i to baš u Partizan.

"Partizan je stvarno zainteresovan za mene, to nisu samo glasine. Igrao je u Ligi šampiona ove sezone i želi da ponove taj uspjeh i sljedeće. Znam da je vodeći u prvenstvu, a ja zaista želim da napradujem kao igrač, što je jedino moguće u Evropi", izjavio je 26-godišnji napadač.

Priznao je da je prethodnih dana preko društvene mreže Facebook tražio dodatne informacije o beogradskom klubu.

"Razgovarao sam preko Facebook-a sa jednim od igrača Partizana, jer sam želio da saznam detalje o klubu. Saznao sam da crno-bijeli imaju veliku podršku navijača, koji su se čak obradovali kada su čuli da postoji mogućnost da dođem u Partizan".

Za reprezentaciju Južne Afrike do sada je odigrao 48 utakmica i postigao 20 golova.

"Svi žele da dođem u Partizan i zaista se nadam da će se to desiti. Srpski klub je izgleda voljan da sačeka do kraja ove sezone i ostaje da se dogovore sa Mamelodijem", zaključio je Mfela.

U međuvremenu, licitacija oko Klea se nastavlja - Đenova, Trabzon, Rubin... Posljednja je u red stala moskovska Lokomotiva, prenio je "Sport".

U svakom slučaju, trener Partizana Aleksandar Stanojević počeo je pripreme sa govoto identičnim timom kojim je raspolagao jesenas (osim Pjera Boje), a sa kakvim će završiti, odnosno početi drugi dio sezone, za sada je u magli.

(MONDO, Beta, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC