• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani bijesni na Zvezdu zbog zimskog transfera: Idu na sud, spor će rješavati UEFA!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Leće želi da tuži srpskog šampiona jer se kasni sa prvom ratom za transfer.

 crvena-zvezda-filipo-falko-tuzba-lece-transfer Izvor: PROMO/Facebook/FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Januarski transfer Crvene zvezde u kom je Filipo Falko stigao iz Lećea, mogao bi srpskom timu da napravi mnogo problema. Italijani su spremili tužbu za crveno-bijele i uskoro će se obratiti UEFA, kako bi riješili problem nastao tokom transfera.

Možda će vas zanimati

Predsjednik italijanskog kluba Saverio Stiči Damijano je na konferenciji za medije obavijestio novinare u kakvom se stanju nalazi klub, a pored priče o igračkom kadru, onome što je do sada uradio i transferima italijanskog drugoligaša, pomenuo je i Zvezdu.

Po njegovim riječima, crveno-bijeli nisu ispoštovali dogovor koji je najpravljen prethodnog januara, odnosno nisu uplatili novac za italijanskog fudbalera.

''Kao primjer mogu da navedem da za Petričonea i Falka nismo dobili veliki novac, iako je postojalo veliko interesovanje za njih. Da dodam, Crvena zvezda nije ispoštovala dogovor sa nama, pa ćemo je tužiti UEFA. Zbog tog transfera ćemo ići na sud'', rekao je čelnik Lećea, a prenosi jedan lokalni portal.

Crvena zvezda je dogovorila dolazak ofanzivca za 1.500.000 evra, koje je trebalo da isplati u dvije jednake rate. Očigledno se sa prvom ratom kasni, pošto su Italijani izgubili strpljenje i sada prijete tužbom!

Falko je u Beogradu već šest mjeseci, ali za to vrijeme nije ostavio sjajan utisak. Mučio se sa povredom, korona virusom, imao problema sa fizičkom spremom, i do sada je odigrao samo deset mečeva. Na tim susretima je sakupio nešto preko 350 minuta, što nije baš sjajan prosjek.

Ali, klub ga nije doveo kako bi blistao tokom proljeća. Dejan Stanković je zamislio da Filipo Falko bude jedan od nosilaca tokom evropskih kvalifikacija, pa sud o njegovim igrama treba donositi tek na jesen. Crvena zvezda počinje od drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i ima velike šanse da se nađe u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC