• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi stigla posljednja ponuda! Belgijanci žele talenta za 1.500.000 evra - crveno-bijeli ni da čuju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi fudbaler Crvene zvezde je na cijeni, ali ne onolikoj koliku klub želi.

 crvena zvezda njegos petrovic anderleht ponuda 1.500.000 evra Izvor: Nikola Mitić/FK Crvena zvezda/Facebook

Crvena zvezda razmišlja o prodaji Njegoša Petrovića ovog ljeta, ali jedina konkretna ponuda koja je stigla nije dovoljno dobra. Srpskom klubu se ponovo javio Anderleht, koji ne želi da plati više od milion i po evra za mladog veznog igrača.

Čak je i legendarni Vensan Kompani, sadašnji trener belgijskog tima, stupio u kontakt sa igračem kako bi ga ubijedio da je transfer u Belgiju pravi potez za njegovu karijeru, prenosi Mozzartsport.

Ipak, legenda Mančester sitija i dugogodišnji kapiten tog engleskog kluba nemoćan je kada su u pitanju finansijski uslovi. Može svašta da obeća Njegošu, ali Andreleht je odredio sumu preko koje neće ići.

Belgijanci su obavijestili Zvezdu da je 1.500.000 konačna cijena, iako je srpski šampion ranije isticao da je Petrović slobodan tek za 2.500.000 i procente od naredne prodaje!

Klubovi za sada nisu blizu dogovora, a ukoliko Anderleht stvarno smatra da je ovo konačna ponuda, do zaključenja posla neće doći.

Podsjećamo, Njegoš Petrović je jedan od igrača koji imaju dozvolu da napuste klub i prije kraja prelaznog roka. Ukoliko bi stigla prava ponuda, crveno-bijeli bi pristali da napune kasu, a dio novca i ulože u renoviranje tima.

Do sada je tim napustio samo Nemanja Milunović, koji je kao slobodan igrač otišao u Tursku, dok postoji i ponuda za Srđana Babića koji je bio pozajmljen Famalikau. Dijegu Falćineliju je istekla pozajmica, a jedino pojačanje je Aleksandar Dragović iz Bajer Leverkuzena.

Aleksandar Katai je produžio saradnju sa osvajačem duple krune u Srbiji, a najavljena velika pojačanja u vidu Aleksandra Kolarova, Aleksandra Prijovića i Nenada Krstičića još nije blizu potpisa ugovora.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC