• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da stavim tačku na rekla-kazala priče! Stanković se oglasio o Degeneku: Nema problema, niko mi ne sastavlja tim!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde oglasio se poslije mnogo spekulacija o Milošu Degeneku koji nije standardan ove sezone.

 Dejan-Stankovic-o-Milosu-Degeneku-i-neigranju-za-Zvezdu Izvor: MNPRESS

Mnogo prašine podiglo se zbog neigranja Miloša Degeneka za Crvenu zvezdu i odluke Dejana Stankovića da u mečevima, u kojima su ostavili loš utisak, protiv Vojvodine (0:0) i Kairata (1:2) na teren pored Aleksandra Dragovića pošalje prvo Srđana Babića, a onda Radovana Pankova...

Pojavilo se mnogo priča pošto je Degenek jedan od junaka šampionske Zvezde, čak je i reprezentativac Australije reagovao na društvenim mrežama, a sada se oglasio i Dejan Stanković.

Uoči meča sa Mladosti koja bi trebalo da "podigne" Zvezdu pred Kairat, Stanković je istakao da ne postoji nijedan problem sa Degenekom i da je isključivo sportska odluka - i to njegova - što nije igrao na početku sezone.

"Vidim da se dosta priča o Degeneku, on je fenomenalan momak, profesionalac, ja nemam zamjerke na njega... Ako nije u prvom planu u dva meča, ne znači da neće biti. Volio bih da stavim tačku na rekla-kazala priče, nemam problem ni sa jednim igračem lično problem. Ne mogu da imam, samo sportski, kad neko ne igra naravno da je nezadovoljan. I ja bih pojeo sve dok sam na klupi, to je normalno sportsko nezadovoljstvo", kazao je Stanković.

"Mister" je poručio i da stoji iza svake odluke i da mu niko ne sastavlja tim.

"Radi pošteno, ponaša se pošteno i ja sam taj koji pravi ekipu i meni niko ne sastavlja tim, ne govori mi kako da radim i šta da radim, projektujemo kako tim treba da izgleda, ali niko mi nikada nije rekao stavi ovoga ili onoga. Kad mi to kažu, neću ni biti trener Zvezde. Nema niko razlog to da mi kaže. Ne vidim problem, nema ličnih problema, stojim iza odluka, moja krivica je poraz u Kazahstanu", dodao je Stanković i rekao da nikada ne bi radio protiv sebe ili Zvezde.

"Ako me je nešto Zvezda naučila onda je to da je nemoguće moguće i da snovi mogu da se ostvare. Koliko god bio ovdje, radiću samo za Zvezdu. Ko je Deki Stanković u odnosu na Zvezdu? Zvezda je iznad svakoga, pa i mene".

Stanković je rekao i da će "vidjeti još za štoperski tandem protiv Mladosti", tako da ostaje otvoreno pitanje da li će Degenek dobiti prve minute u novoj sezoni.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC