• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svaki gol i svaki trenutak može da donese prolaz: Partizan stigao u Slovačku, Stanoje još neće o timu - vidjećete sutra!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je doputovao na revanš protiv Dunajske Strede, u kojem brani prednost iz Beograda.

 Izjava-Aleksandra-Stanojevica-pred-utakmicu-Dunajska-Streda-Partizan Izvor: YouTube/Printscreen/FK Beograd Partizan

Ekspedicija Partizana doputovala je u Slovačku, gdje će u četvrtak od 20.45 igrati revanš 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Crno-bijeli su u terminu meča u srijedu došli na stadion svog rivala, Dunajske Strede, gdje je trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare rekao da svi u njegovom timu znaju značaj sutrašnjeg susreta.

"Svjesni smo svi šta nam znači ova utakmica, imamo pozitivan rezultat iz prvog meča. Obazrivi ulazimo u drugu utakmicu, ali sa samopouzdanjem, s obzirom na prethodne utakmice i naš ritam i formu. Počinjemo sa saznanjem da nam svaki gol i svaki trenutak može donijeti prolaz", poručio je trener Partizana Aleksandar Stanojević na stadionu domaćina.

Upitan za rotacije u sastavu, trener crno-bijelih osvrnuo se na meč protiv Vojvodine.

"Igrali smo dobro, uvijek rotiramo po tri-četiri za svaku utakmicu. Vidjećemo koliko ćemo koristiti Holendera, još nije spreman poslije Evropskog prvenstva. Imamo iznuđena rješenja, igrače koji su u dobroj formi. Vidjećete sutra, mislim da neće biti velikih iznenađenja za vas", dodao je Stanojević.

Odakle prijeti opasnost od Slovaka?

"Napadaju sa dosta igrača u završnici, hoće kroz pas da dođu do gola, igrali su dobro neke utakmice u pripremama, očekujem da budu što konkretniji. Ovo je eliminaciona utakmica i morate da rizikujete u svakom trenutku".

Crno-bijeli su u prvom meču pobijedili 1:0, a sljedeći rival biće mu ruski Soči, osim u slučaju da poslije ubjedljivog trijumfa Rusa revanš donese veliko iznenađenje.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC