• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokazali smo da smo najveći kad je najteže: Terzić blista nakon "petarde", ali i zbog djece - To je naša buduća armija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Generalni direktor Crvene zvezde govorio je pobjedi nad Kairatom.

 Zvezdan-Terzic-o-mladim-navijacima-Zvezde-protiv-Kairata Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je napravila veliki preokret protiv Kairata. U prvom meču šampion Srbije je izgubio 2:1, da bi sedam dana kasnije na "Marakani" pobijedili čak 5:0.

Pomogle su tome promjene koje je napravio Dejan Stanković, ali i podrška sa tribina. Nije bila klasična navijačka na kakvu su navikli igrači, zbog dobro poznate kazne UEFA, ali su djeca na stadionu "Rajko Mitić" zaista priredila spektakl i bodrili su iz sveg glasa svoje miljenike.

Na toj podršci posebno se zahvalio Dejan Stanković, kao i svi njegovi igrači, a povela se diskusija da li bi bi to moglo da postane pravilo na utakmicama Crvene zvezde.

"Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na djecu koja su donijela nevjerovatnu energiju i podršku našim igračima. Sigurno najveća pobjeda je atmosfera na 'Marakani' i više do 20.000 djece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmjerno ponosni. Hvala svoj djeci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba", kazao je generalni direktor Zvezdan Terzić za klupski sajt.

"Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, djeca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbjedno i srećno došli kućama. Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspjehe i pobjede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske djeci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri našeg kluba", dodao je Terzić i zaključio:

"To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vjetrom u leđa vjerujem da imamo neslućene mogućnosti".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC