• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan apeluje na navijače, Obradović ih zove u Humsku: Svi na meč sa Santa Klarom, ali ove stvari ne radite!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli igraju prelomni meč na evropskoj sceni ovog ljeta u borbi za ulazak u Konferencijsku ligu.

 partizan santa klara ivan obradović poziva navijače Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.00 dočekuju ekipu Santa Klare u revanš meču plej-ofa za ulazak u Konferencijsku ligu, a na svom stadionu u Humskoj će morati da ostvare pobjedu poslije poraza 1:2 u Portugalu.

Pred meč sa Santa Klarom, Ivan Obradović je pozvao navijače da podrže crno-bijele u što većem broju, a klub je apelovao na svoje fanove.

Možda će vas zanimati

Obradović će biti u startnoj postavi protiv nezgodnog protivnika, pošto je Slobodan Urošević na prethodnom meču zaradio suspenziju.

"Zna se koliko su navijači bitni. Opet se vratila ona euforija i ona emocija kod mene kao prije mnogo godina kada sam odlazio iz kluba, kada je bio pun stadion. Očekujem da u četvrtak svi budu pozitivni, da nas guraju do kraja, šta god se dešavalo na terenu i očekujem da ćemo zajedno proći dalje", bila je poruka iskusnog lijevog beka.

Partizan je na prošlom evropskom meču savladao Soči poslije penala, kada je veliki broj navijača sišao na atletsku stazu da proslavi sa igračima. Iz Humske tim povodom sada stiže i apel.

"Apelujemo na sve gledaoce koji budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi vjerujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju ne preskaču ogradu i ne ulaze u teren", kažu iz FK Partizan u zvaničnom saopštenju.

"Bezbjednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne smije dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren od strane UEFA delegata bilo evidentirano i protumačeno krajnje negativno. Klub u tom slučaju može da očekuje i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike", kategorični su u Partizanu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC