• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Imaju Mesija, Mbapea i Nejmara, a nisu ni blizu elite: Parižani stotinama miliona € iza najvrednijih timova svijeta

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ni najvredniji trio svijeta im ne pomaže da budu sama elita Evrope.

 miror napravio listu navrednijih timova svijeta Izvor: Profimedia/Mehdi Taamallah/NurPhoto

Engleski Miror napravio je listu najvrednijih timova svijeta, a na njoj PSŽ nije ni blizu vrha! Iako su napravili pravi zemljotres dovođenjem Lionela Mesija, Parižani stotinama miliona zaostaju u odnosu na elitu. 

Jedina dva tima koja su vrednija od milijardu evra su Mančester siti i Mančester junajted. Siti drži prvo mjesto i njihove zvijezde predvođene De Brujneom, Sterlingom, Grilišom, Marezom i Edersonom sveukupno vrijede 1.280.000.000 evra!

Možda će vas zanimati

Drugi na listi je tim Ole Gunara Solskjera. Poslije dolaska Kristijana Ronalda i Džejdona Sanča vrijednost tima je osjetno porasla i sada su na 1.214.000.000 evra, a treći je Čelsi koji je dobacio do 946.000.000 poslije dovođenja Romelua Lukakua.

Barselona je uspjela da bude četvrta na listi, iako sada nemaju Lionela Mesija. Tome su doprinijele mlade zvijezde poput Pedrija, Ansu Fatija i Gavija kojima cijena raste iz dana u dan, pa na kraju Barsa vrijedi 896.000.000 evra. To je samo šest miliona više od Bajerna koji je peti na listi, a potom slijedi Liverpul. 

Sa Van Dajkom i Alisonom pozadi, a Salahom, Maneom, Firminom i Žotom naprijed ekipa Jirgena Klopa procijenjena je na 868.000.000 evra. Tek poslije njih dolazi Real Madrid koji je "jeftiniji" 20 miliona od "redsa", a PSŽ je tek osmi! 

Jedva su i sa Mesijem Parižani dobacili do 808.000.000 evra vrijednosti, ali s obzirom na dosta manje igrača u rotaciji to je razumljivo. Top 10 svjetskog fudbala zatvraju Borusija Dortmund i Atletiko Madrid.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC