• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben objasnio: Teško je zamisliti da Partizan ne kiksne! Neko mora da izgubi bodove - titulu će odlučiti male utakmice!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Krilni napadač Crvene zvezde veruje da Partizan neće pobediti sve utakmice do kraja sezone.

 el fardu ben o borbi crvene zvezde i partizana za titulu Izvor: MN PRESS

Mogla bi ovo da bude jedna od najboljih sezona u srpskom fudbalu posljednjih godina. Partizan napada jesenju titulu nakon sedam godina pauze, a Crvena zvezda će željeti da ispiše klupsku istoriju i po prvi put osvoji pet titula u nizu. Mišljenje o dešavanjima u Superligi ima i El Fardu Ben (32), reprezentativac Komorskih Ostrva i dugogodišnji fudbaler Crvene zvezde.

Ofanzivac crveno-bijelih i jedan od najbitnijih igrača u klubu posljednjih godina u razgovoru za Sportski žurnal istakao je da će se titula odlučivati na malim utakmicama, a ne na derbi mečevima Crvene zvezde i Partizana!

Možda će vas zanimati

''Iskreno, mislim da će se rješavati nešto i u 'malim' utakmicama. Nevjerovatno mi je da jedan tim neće izgubiti baš nijedan bod mimo derbija, to prosto zvuči nevjerovatno u ovom trenutku. Svakako su vječiti derbiji veoma važni, ali ponavljam, teško je zamisliti da neka ekipa, bili to mi ili naš vječiti rival, ne može da izgubi bukvalno nijedan bod u drugim utakmicama'', zaključio je ofanzivac crveno-bijelih.

Pored Superlige u kojoj Zvezda zaostaje za Partizanom pet bodova, uz jedan meč manje, aktuelni šampion takmiči se i u Ligi Evrope. Tamo je lider grupe nakon tri odigrana kola, a slijede mečevi protiv Mitjilanda i Ludogoreca u Beogradu.

''Imamo zaista dobre šanse, ali smo i svjesni da ima još dosta da se igra. Trudimo se da igramo svaku utakmicu kao da je odlučujuća i vjerujem da će takav pristup donijeti rezultat. Imamo kvalitet, bilježimo odlične rezultate u Ligi Evrope, nema razloga da tako ne bude i do kraja grupne faze. Dvije utakmice od tri igramo na domaćem terenu, nema sumnje da će nam podrška navijača dosta pomoći kako bismo stigli do cilja'', dodao je Ben.

El Fardu Ben je prilikom ovog razgovora istakao da želi da postigne 100 golova u Crvenoj zvezdi. Za sada je na brojci od 69 i najuspješniji je golgeter među stranim fudbalerima koji su nosili dres srpskog tima. Prvi iza njega na listi je Ričmond Boaći, koji ima devet golova manje, a slijede Ugo Vijeira (28), Kadu (25), Gelor Kanga (18)...  

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC