• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prošli su srećno, imali smo šansu! Dragovićeva tuga poslije Rendžersa: "Sve je bilo gotovo, ali zbog njih nismo stali"

Autor Dragan Šutvić

"Imali smo šanse, ali nismo dali golove... Takav je fudbal", rekao je komandant Zvezdine odbrane.

 dragović poslije utakmice zvezda rendžers  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je u revanšu protiv Glazgov Rendžersa ostvarila pobjedu 2:1, ali to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale Lige Evrope. Promašaji u Škotskoj i u Beogradu ipak su bili preskupi za ekipu Dejana Stankovića u ovako odmakloj fazi drugog po snazi evro-takmičenja i protiv tima koji je eliminisao Borusiju Dortmund u prethodnoj rundi.

Stub odbrane Crvene zvezde Aleksandar Dragović žalio je poslije meča za ispuštenom prilikom za dodatni iskorak u Evropi. On je uložio veliki trud, kao i njegovi saigrači, ali je na kraju ipak morao da pruži ruku igračima Đovanija Van Bronkhorsta i da im čestita plasman u borbu za ulazak u polufinale.

"Tužan sam što nismo prošli jer smo imali šanse za to. Po mom mišljenju, Rendžers je prošao srećno. Imali smo šanse, ali nismo dali golove. Svakako, svaka čast svakome, i svima koji su igrali, i onima koji su bili na klupi. Hvala i navijačima što su ponovo bili naš 12. igrač. Šteta što nismo prošli", rekao je Dragović poslije meča za klupski sajt.

"TAKAV JE FUDBAL..."

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

On je naglasio da su svi umorni od borbe i da su iscrpili svu energiju zbog navijača, koji su im pružili veliku podršku u četvrtak na "Marakani". "Umorni smo, ali takav je fudbal. Borili smo se do posljednje sekunde. Trudili smo se da postignemo i treći gol, iako je sve već bilo gotovo, ali opet, uradili smo to za navijače. Svaka čast momcima i cijelom timu. Idemo dalje", rekao je on.

Dragović je zbog tako velikih utakmica došao u Crvenu zvezdu, kao i zbog takvog ambijenta. Uživao je na ispunjenom stadionu "Rajko Mitić" i poručio da bi volio da češće navijači dođu u tako velikom broju na stadion. "Volio bih da svaki vikend bude ovako pun stadion. Naši navijači su uvek uz nas, i kada nam ide, i kada nam ne ide. Oni su uvijek uz nas, i hvala im. Nadam se da će i u nedjelju biti uz nas u ovolikom broju", dodao je štoper crveno-bijelih.

Crvena zvezda će u petak i subotu odmoriti i pripremiti se za naredni superligaški izazov, jer će u nedjelju kod kuće igrati protiv Kolubare od 18.30 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC