• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne znam da li je bolji tim prošao: Dejan Stanković neće da priča o sreći, hoće o ponosu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Svaki navijač je večeras prepoznao sebe na terenu", rekao je trener crveno-bijelih poslije meča protiv Rendžersa

 dejan stanković ponosan na fudbalere crvene zvezde Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je ispala iz Lige Evrope u dvomeču protiv Glazgov Rendžersa na ispunjenoj "Marakani". Čudo se nije dogodilo iako su crveno-bijeli pobijedili 2:1, jer im je bila potrebna razlika od tri gola za produžetke, a od četiri gola za prolaz u četvrtfinale.

Ekipa Dejana Stankovića je napadala, ali i promašivala, a trener crveno-bijelih rekao je da ne može da bude ponosniji na svoj tim na kraju evropskog putovanja za ovu sezonu.

"Preponosan sam, svaki navijač je prepoznao večeras sebe na terenu, kako u Glazgovu, tako i ovdje. Da li je moglo bolje, moglo je sigurno. Da li nam je trebao još jedan gol u prvom poluvremenu ili u ranom drugom? Da. Momci su dali sve, uspjeli smo na kraju da pobijedimo, satisfakcija je. Ne znam da li je bolji tim prošao, nosiću to pitanje sa sobom. Bila je prečka, da, bio je ofsajd, ali zato što sam prerano ušao u prostor. Ne bih te stvari povezivao sa srećom. Nadam se da će Zvezda u narednim utakmicama nastaviti sa ovakvim utakmicama. Ovakve utakmice ti daju šansu da budeš sve bolji i bolji. Momci su dali sve od sebe", rekao je Stanković.

Crveno-bijeli su primili gol iz kotranapada, a Stanković je rekao da su znali da će tim iz Glazgova na taj način da napada na "Marakani".

"Vidjeli ste šansu Pavkova, šut Pićinija, još jedan-dva šuta... Branili su se, odbranili se, na kontru smo primili. Žao mi je, Kristijan bi stigao da mu nije pukla zadnja loža. Preponosan sam, vratili smo se u prvenstvu tamo gdje zaslužujemo. Idemo da se odmorimo i idemo dalje, čeka nas Kolubara", dodao je Stanković.

I kapiten crveno-bijelih Milan Borjan govorio je emotivno na terenu stadiona "Rajko Mitić". "Evo, kažu oni sve. Nevjerovatna utakmica, nismo imali sreće u oba meča, šteta što smo ispali, ali stvarno preponosan sam na ove momke, odradili su fenomenalan posao. Idemo dalje, da se skoncentrišemo na prvenstvo i na Kup", izjavio je golman crveno-bijelih.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC