• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Verner opleo po Čelsiju i Tuhelu! Nijemcu ne odgovara stil igre kluba: Više mi prija reprezentacija!

Autor Dragan Šutvić

Njemački reprezentativac je poslije pobjede protiv Izraela pričao o razlici između klupskog i reprezentativnog fudbala iz njegove perspektive.

 verner kritikuje tuhela i čelsi  Izvor: Profimedia

Kada je Timo Verner došao u Čelsi u junu 2020. godine očekivalo se da će biti pravo rješenje za napadačke probleme kluba. Njegove fenomenalne igre u Lajpcigu i 78 golova na 127 mečeva su bili prava preporuka za engleski tim.

Međutim, nije se dobro pokazao u dresu "plavaca", bar ne za sada. Dao je samo sedam golova na 49 mečeva i očigledno je da se muči u ekipi Tomasa Tuhela. Uz sve to ima malu minutažu, pa je uglavnom šansu dobijao protiv slabijih timova u posljednje vrijeme (Midlsbro, Lil, Norič, Njukasl, Luton...).

Možda će vas zanimati

Za razliku od klubskog fudbala, u reprezentativnom dresu mu ide mnogo bolje. Postiže golove, a strijelac je bio i u prijateljskoj utakmici protiv Izraela 26. marta. Zbog toga su ga mediji poslije meča pitali u čemu je razlika i zašto pruža bolje partije u dresu "pancera".

"Više mi odgovara stil igre u reprezentaciji nego u Čelsiju, prija mi formacija Njemačke. Svejedno mi je na kojoj poziciji igram, da li sam centralni napadač ili igram po strani", rekao je Verner.

Njemačka igra novi prijateljski meč u utorak uveče, rival će biti Holandija, očekuje se da Timo bude u startnoj postavi za taj duel. Navijači se nadaju da neće ponovo završiti na nekom od snimaka nevjerovatnih promašaja i da će uspjeti da pokrene golgetersku formu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC