• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan poslije odlaska Stanojevića: "Zbog sumnjivih odluka smo bez titule, sad idemo po nju i Ligu šampiona!"

Autor 000

FK Partizan se oglasio u svjetlu odluke dosadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića da napusti tu poziciju nakon još jedne sezone bez trofeja.

 Partizan o odlasku Stanojevića Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana nisu uspeli ni treću sezonu u nizu da stignu do makar jednog trofeja, pošto su u razmaku od samo nekoliko dana takmičenje u Superligi završili na drugom mestu, a onda potom i izgubili u finalu Kupa Srbije.

Zbog svega toga, dosadašnji trener Aleksandar Stanojević je napustio klupu crno-bijelih, a iz Humske su se sada oglasili povodom svega toga, ali i naredne sezone.

Partizan je nadmašio očekivanja protekle sezone, ali je problem za crno-bijele bio taj što im ni to nije bilo dovoljno da prekinu "post" po pitanju trofeja.

Iz Humske su se oglasili u svjetlu Stanojevićevog odlaska iz kluba. Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

"FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dvije godine. Period koji je iza nas bio je obilježen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobjeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspjeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Konferencija."

"Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mjestu 30 kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usljed sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan sezonu završio na drugom mjestu, trener je kao moralni čin podnio ostavku. Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspjeha u daljoj karijeri."

"Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FK Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaviještena", glasi saopštenje FK Partizan.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC