• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vezista Partizana želja bivšeg trenera Zvezde: Zdjelara zove za napad na Ligu šampiona, crno-bijelima samo 500.000€?

Autor Nebojša Marković

Saša Zdjelar bi ovog ljeta mogao da napusti Partizan, a strani mediji pominju mogućnost njegovog odlaska u švedski Malme.

 Miloš Milojević i Malme žele Sašu Zdjelara Izvor: MN PRESS

Završena je sezona u Humskoj, još jedna bez trofeja, i vrijeme je za podvlačenje crte. Partizan je nadmašio očekivanja, ali ipak nije uspio da prekine dominaciju Crvene zvezde.

Zbog toga je trener Aleksandar Stanojević napustio ekipu, a uskoro bi mogao i Saša Zdjelar. On je meta švedskog Malmea!

FK Partizan je izdao saopštenje u kojem su najavili novi napad na titulu naredne sezone, ali sve je izvesnije da u tome neće imati pomoć veziste i jednog od kapitena ekipe.

Saša Zdjelar je meta Malmea, tima koji sa klupe predvodi Miloš Milojević. Nekadašnji saradnik Dejana Stankovića i član stručnog štaba Crvene zvezde dobro poznaje Zdjelarove kvalitete, a prema pisanju švedskog "Aftonbladeta", upravo njega želi da dovede u Malme.

Kontakti su već uspostavljeni, a u svemu pomaže i činjenica da bi Šveđani mogli Zdjelara da dovedu "na popustu". Vezisti narednog ljeta ističe ugovor, pa je sada poslednja prilika za crno-bijele da ga prodaju.

No, podjednako važno je i što je Zdjelar sa klubom iz Humske postigao dogovor prilikom posljednjeg produžetka saradnje da može da ide ako neko ponudi 500.000 evra. Čini se kao malo, ali tada je Zdjelar svojim potpisom spasio Partizan plaćanja "penala" Olimpijakosu, njegovom prethodnom klubu.

"Nikad ne komentarišem imena koja kruže poput glasina, niti igrače drugih klubova, iz poštovanja prema njihovim klubovima", poručio je Andreas Gergson, sportski direktor Malmea, tako izbjegavši da nešto konkretnije kaže o Zdjelaru.

Vezista Partizana jeste ranije isticao želju da se oproba u nekoj od pet najjačih liga Evrope, ali možda njegov naredni korak bude baš Švedska. Malme će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC