• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uprava Borca uz Lalatovića: I da podnese ostavku, ne bismo je prihvatili!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Lalatović nema čarobni štapić i od kada je došao u klub vide se pozitivne promjene", rekao je potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković nakon eliminacije Borca od farskog B36 Toršavna.

 Uprava FK Borac uz Lalatovića - Ne bismo ni prihvatili ostavku Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Loš start sezone za banjalučki Borac i Nenada Lalatovića.

Uprkos pobjedi protiv B36 Toršavna na premijeri i debiju srpskog stručnjaka na klupi crveno-plavih, već u narednoj utakmici Borac je priredio pravu blamažu ispadanjem iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu od ekipe sa Farskih Ostrva.

Možda će vas zanimati

 Nakon 120 minuta bilo je 3:1 za B36 Toršavn, a onda su odlučivali penali u kojima je Lamhauge skinuo udarce Piščevića i Subića i prošao u drugo kolo.

Fudbaleri Borca, a posebno trener Lalatović našli su se na udaru navijača koji žestoko kritikuju novog trenera, ali on uprkos neuspjehu na startu svog mandata u Banjaluci ima potpunu podršku uprave.

"Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne smije doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, poslije smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku", rekao je potpredjsednik Borca, Bogoljub Zeljković za "Nezavisne novine".

"Imali smo malo vremena da se sve kockice uklope jer smo doveli dosta pojačanja. Lalatović nema čarobni štapić. Kažem, vjerujemo njemu i igračima. Vidio sam da ima dosta negativnih komentara kako medija tako i navijača, ali pozivam sve na strpljenje. Svi smo nezadovoljni, svima nam je teško, ali moramo da dignemo glavu i nastavimo da radimo. Kažem, okrećemo se prvenstvu", dodao je on.

Na pitanje da li će biti kazni igračima i da li je trener Lalatović ponudio ostavku Zeljković je odgovorio:

"Sutra ćemo imati sastanak sa igračima i trenerom, ali ne očekujem neke bitne promjene. Vidjećemo da li će biti kazni. Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promjene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba", zaključio je Zeljković.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Деда

Наравно да неће поднијети оставку. Па није луд да се одрекне лаке лове. А ни ви нисте луди да га отпустите па да платите за нешто што уопште нисте добили. А и нећете ни добити, тако да вам је свеједно. Отпустили га сад или на полусезони кад Борац буде на -20 од врха, вама је свеједно. Навијачима није.

Slavko

Ti treba da das ostavku i odeš jer tebi nije mjesto da radis u sportu jer sa sportom nemaš nikakve veze. Ne znam zašto će klubu toliki broj igrača sa strane. Gdje su naša djeca, gdje su naši treneri? Totalno krivo i rasipnicko rukovođenje.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC