• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Trpio sam udare u Srbiji, mislio sam da toga ovdje nema - ima, možda i više, ali sad vidim odakle vjetar duva

Autor mondo.ba

Turbulentan period je iza Nenada Lalatovića, a svi u taboru "crveno-plavih" uvjereni su da za Borac i njegovog trenera dolaze bolji dani.

 nenad lalatović Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Eliminacija iz Evrope, pa remi sa Slogom Meridian uprkos vođstvu 2:0, zatim ponuđena ostavka Lalatovića - zaista previše negativnih stvari za klub koji cilja trofeje i najviše domete.

U razgovoru za ATV srpski stručnjak još jednom se osvrnuo na ono što se dešavalo prethodnih dana, kada je odlučio da svoj mandat stavi na raspolaganju Upravi kluba, ali Borčevo rukovodstvo nije željelo ni da pomisli na okončanje saradnje, nego je dogovoreno da Lalatović i dalje predvodi Banjalučane.

Možda će vas zanimati

"Otkad sam došao u Borac, ima previše udara. Ja te udare nisam zaslužio. Ali shvatio sam da ovdje čovjek mora da se bori, kao i u Srbiji. U Srbiji sam na to navikao, a ovdje sam bio u šoku, mislio sam da je drugačije. Ovdje je možda još i teže. Ali sada vidim odakle vjetar duva. Oni što su oko kluba, glume nam prijatelje. Oni su jedva dočekali da podnesem ostavku. Ja sam nasjeo, učinio sam to, ali hvala Upravi koja mi je pružila povjerenje", rekao je Lalatović.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Kako kaže, moralna obaveza bila je da podnese ostavku. Borac je potpuno razočarao protiv B36 Toršavna, gdje je nakon prvog meča imao 2:0, ali je u revanšu dopustio rivalu da se vrati, na kraju i slavi u penal-lutriji. Na sve to nadovezao se remi sa debitantom u ligi, dobojskom Slogom Meridian, na otvaranju nove sezone u m:tel Premijer ligi BiH.

"Da sam izašao na konferenciju i da to nisam uradio, ja bih se ubio. Zgadio bih se sam sebi. To sam uradio zato što sam imao obavezu prema navijačima, prema Banjaluci, prema Republici Srpskoj. Nisam ispunio ono što se očekivalo od mene. Nećete promijeniti 25 igrača, promijenite Nenada Lalatovića. Ja ću otići, naći ću gdje da radim, to je najmanji problem. Ja sada da raskinem ugovor, sutra bih imao gdje da potpišem novi", dodao je Borčev trener.

Odmah po dolasku u Borac Lalatović je obećao borbu za trofeje. Od toga ne odustaje ni sada, nakon starta koji sigurno da niko nije očekivao.

"Želim da svi znaju da nisam došao zbog novca, nisam tražio nikakvu nagradu. Došao sam zbog trofeja i zbog navijača kolji su toliko željeli da dođem. Emotivno mi je bilo izuzetno teško što sam ih razočarao. Ne krivim moje igrače, ja sam kriv", zaključio je Lalatović.

Kompletan razgovor sa Nenadom Lalatovićem pogledajte OVDJE.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav

Niđe ne idi brate ,nisi ti kriv sto neigraju igrači,neka se oni stide dresa koji nose,sve sami sminkeri,nemogu 90 min da trce,fudbal se igra srcem

Mi

15 ekipa od 2010 godine, stabilan trener, sa jednim kupom Srbije u karijeri

Zole

Da si imao razultate iza sebe toga ne bi bilo

Nije ovo srbija

Ti folovi ovdje ne prolaze, treniraj ih i suti, a poslije meca za vikend dodje pred kameru Arene i pricaj o mecu, a ne bjezi kao neki dan.

Jaaa

@Nije ovo srbija tako je, neka govori srpski, a ne samo kmeeee

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC