• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović je bijesan! Saigrač "iskulirao" Srbina pred golom, pa vikao na njega! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dušan Vlahović u prvom poluvremenu skoro da uopšte nije imao dodira sa loptom, a jedna situacija je posebno naljutila Srbina.

 Dušan Vlahović situacija sa Kvadradom Izvor: TV Arenasport/Twitter/@juve_canal/Printscreen

Počeo je Dušan Vlahović novu sezonu Serije A na savršen način, sa dva pogotka u pobijedi protiv Sasuola, ali je ako prvo poluvrijeme meča protiv Sampdorije nekakav znak - pred njim su teški dani.

Srpskom napadaču u dresu Juventusa niko ne dodaje lopte, a potez saigrača Huana Kvadrado posebno je razbjesnio Vlahovića nakon propuštene prilike!

Juventus je u ponedeljak uveče protiv Sampdorije odigrao katastrofalnih prvih 45 minuta u kojima skoro da nisu zaprijetili, a najbolji pokazatelj koliko je srpskom golgeteru teško, pokazuje i sljedeći podatak:

Dušan Vlahović je u prvih 45 minuta imao samo tri dodira sa loptom, bar pet manje od svakog drugog igrača na terenu, uključujući i golmane. Od toga, jedan kontakt s loptom je bio kada je njegovim dodavanjem počela utakmica.

Biće Vlahović bijesan što ga saigrači uopšte ne konstatuju na terenu, a to se posebno odnosi na Huana Kvadrada. Kolumbijac je u 15. minutu utakmice bio u sjajnoj šansi, Vlahović je bio potpuno sam odličnoj poziciji, ali nije dobio loptu.

Kvadrado je šutirao loše, pravo u golmana Sampdorije, što je naljutilo Vlahovića, a Kolumbijac je potom žustro reagovao u pravcu Srbina, pokušavajući da se opravda što mu nije proslijedio loptu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC