• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Pazar melje sve pred sobom - stigao je i Crvenu zvezdu! Srušio Partizan, pa krenuo u pobjednički niz!

Autor Haris Krhalić

Ekipa Vladimira Gaćinovića nastavlja sa fantastičnim partijama u domaćem prvenstvu.

 Novi Pazar nastavio pobjednički niz Izvor: MN PRESS

Novi Pazar nastavlja pobjednički niz. Upisao je novi trijumf i izjednačio se na tabeli Superlige sa Crvenom zvezdom. Sada ima 15 bodova koliko i tim sa "Marakane", s tim što imaju i tri utakmice više od crveno-bijelih.

Nova "recka" Pazaraca bila je ekipa Mladosti GAT (1:2). Na gostovanju je gostujući tim stigao do tri boda. Junak je bio Andrija Majdevac koji je zatresao mrežu domaćina u 13. i 21. minutu. Konačan rezultat postavio je pozajmljeni igrač Zvezde Andrija Radulović prelijepim pogotkom u 47. minutu.

Do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata, tim Vladimira Gaćinovića nije ispustio prednost i stigao je do petog uzastopnog trijumfa. Interesantno je da je niz počeo od meča sa Partizanom 29. jula. To znači da će Pazarci bar mjesec dana ostati neporaženi, pošto 30. avgusta dočekuju subotički Spartak.

Nije ovo bio jedini meč koji se igrao danas. Radnički je u Nišu savladao Napredak poslije preokreta - 3:2 (1:2). Loše je krenulo za domaći tim pošto je Mburi Jamkam u četvrtom minutu dobio direktan crveni karton. Onda je uslijedio blic-krig gostiju i dva brza gola Nemanje Krstića i Nebojše Bastajića. Međutim, već u 12. minutu se situacija izjednačila pošto je Bastajić dobio crveni karton. Saša Marjanović je u 27. minutu smanjio zaostatak.

Marjanović je u 55. minutu donio izjednačenje, da bi u 80. Nikola Štulić postigao pogodak za potpuni preokret. Domaćin je uspio da stigne do tri boda i da upiše drugi uzastopni trijumf za beg sa dna tabele. U trećem meču u Subotici Spartak i TSC podijelili su bodove (0:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC