• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokazali smo u svih 90 minuta bolju igru!" Poruka igrača Partizana uglas: Trebalo je da pobijedimo Zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

U taboru Partizana smatraju da su bili bolji u 168. "vječitom" derbiju i da su zaslužili sva tri boda.

 vujačić i marković o vječitom derbiju  Izvor: YouTube/Partizan Beograd

Partizan i Crvena zvezda odigrali su u srijedu vrlo zanimljiv 168. "vječiti" derbi. Na kraju ipak nije bilo pobjednika, meč je završen remijem 1:1 zbog golova Osmana BukarijaBibrasa Natha, a zanimljivo je da igrači oba tima nakon susreta tvrde da su upravo oni zaslužili pobjedu!

Prvo je Milan Borjan poručio da je Crvena zvezda mogla da dođe do tri boda, dok je stav igrača crno-bijelih Igora Vujačića i Svetozara Markovića da je više Partizan zaslužio "cijeli plijen". Nije nikakvo iznenađenje da se "vječiti" rivali ne slože u ocjeni derbija, ali je isto tako interesantno da se ni jedni ni drugi ne zadovoljavaju jednim osvojenim bodom, dok su isto tako "padali" u finišu utakmice u kome je možda manjkalo vatre.

"Mi smo željeli pobjedu na derbiju, pokazali smo u svih 90 minuta bolju igru, možda se samo na početku nismo snašli, ali smo diktirali tempo i nismo iskoristili šanse. Dali smo maksimum, sreća nas nije pogledala, ali idemo dalje. Ja se iskreno nadam da ćemo bolje poslije ovoga, posle tih turbulencija koje su nas ojačale, pa će sve u nastavku biti sve bolje i bolje i da ćemo u ovakvim utakmicama u kojima smo bolji i slaviti na kraju", poručio je crnogorski štoper Igor Vujačić nakon utakmice u Humskoj, nakon velikih borbi sa Pešićem, Kataijem i Kulibalijem.

Njegov kolega iz zadnje linije Svetozar Marković takođe se slaže da je Partizan bio bliži pobjedi, a smatra da su mogli i bolje da uđu u utakmicu, što vidi kao posljedicu slabijih izdanja i manjka samopouzdanja.

"Na kraju svega što smo pokazali - mislim da je trebalo da pobijedimo. Nažalost, malo lošije smo ušli u utakmicu i poklonili smo im nekih 25 minuta kada smo primili gol. Ovo je put, žao mi je što nismo pobijedili jer bi značilo za samopouzdanje pošto nas čeka dva i po mjeseca teškog rasporeda. Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu i trebalo je da pobijedimo", rekao je Marković i osvrnuo se na svoju veliku šansu iz prvog poluvremena:

"Borjan je odbranio, nisam iskoristio tu šansu, jedan od snova iz djetinjstva je da dam gol u derbiju, ali se nadam da ću imati priliku da to ispravim".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Lupaju gluposti i samo pokušavaju da se dignu bar nekako....Zvezda prosječna i opet duplo bolja od Partizana ...ne znam samo po kojim segmentima su bili bolji....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC