• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama Partizanovog rivala - igrač Nice završio u bolnici: Doputovali u Beograd, a pet-šest igrača imalo isti problem!

Autor Haris Krhalić

Francuski mediji dan nakon remija Partizana i Nice pišu o problemima sa kojima se tim Lusijena Favra susreo na gostovanju u Beogradu.

 Igrač Nice završio u bolnici  Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana i Nice remizirali su 1:1 u utakmici drugog kola grupe D u okviru Konferencijske lige. Ekipa Gordana Petrića pružila je odličnu partiju zbog koje žale što nisu stigli i do sva tri boda, a sada stižu neobične informacije iz redova Nice.

Gosti iz Francuske imali su problema sa pet do šest igrača koji su se razboljeli, a zbog kojih je jedan i završio u bolnici, potvrdio je trener Nice, Lusijen Favr!

Partizan je protiv Nice odigrao sjajan meč, a mediji u francuskoj javljaju da su gosti imali i velikih problema na dan utakmice. Kako piše "L'Ekip", jedan od igrača Nice, koji je u četvrtak imao problema sa bolešću, morao je da bude prebačen u bolnicu. Prije utakmice, nekoliko igrača Nice je osjetilo simptome. Jedan od njih je bio Marčin Bulka, koji je trebalo da počne kao prvi golman, ali je njegovo mjesto ipak zauzeo Kasper Šmajhel.

Trener Nice Lusijen Favr je poslije meča istakao da je "pet-šest drugih igrača" osjetilo iste probleme, ali nije poznato o kojim igračima se radilo. Izvan protokola za meč protiv Partizana ostao je i Melvin Bard, pa je moguće da je i on imao problema.

"Igrač je bio u bolnici", potvrdio je Favr nakon meča, prenose mediji u Francuskoj. Uprkos tim problemima, Nica je uspjela da stigne do boda u meču u kojem su beogradski crno-bijeli prikazali više.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC