• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape bojkotuje reprezentaciju Francuske: Pričaju da je bahat i razmažen, a on pravi novi problem - neće se pojaviti!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kilijan Mbape će tokom naredne sedmice nastupati za selekciju Francuske, ali ni ovog puta neće biti dio marketinških obaveza.

 Kilijan Mbape ne ide na fotografisanje reprezentativaca Francuske Izvor: Profimedia

Nastavlja Kilijan Mbape da iznova pravi probleme! Ovoga puta ne u Pari Sen Žermenu, gdje je imao i sukob sa Nejmarom, ali i gdje je kinjio saigrača Ašrafa Hakimija. Sada se radi o reprezentaciji Francuske, a tamošnja fudbalska federacija (FFF) dobila je novu glavobolju.

Mbape je odlučio da u utorak neće prisustvovati zvaničnom fotografisanju s nacionalnim timom, zbog odbijanja FFF da promijene dogovor oko prava na lik igrača i drugih marketinških obaveza.

Kako javlja "L'Ekip", Mbape se neće fotografisati sa ekipom uoči Svjetskog prvenstva, zbog toga što nije došlo do dogovora između igrača i njegovih agenata sa FFF. Oko ove teme je već bilo kontroverzi u martu, a sada se sve nastavlja.

Mbape i dalje bojkotuje marketinške operacije reprezentacije Francuske koje one imaju sa sponzorima tima. On neće da bude dio kampanji sa određenim brendovima, a navodno se to posebno odnosi na one koje se tiču kladionica i kompanija koje se bave brzom hranom.

Zvijezda PSŽ-a je još tada tvrdila da se fotografije i materijali određenih igrača daleko više koriste nego nekih drugih igrača, aludirajući tu da se najviše iskoriščava lik onih najpoznatijih igrača, u koje i on sam spada. Sada će FFF pokušati da nađe neko brzo rješenje sa Mbapeom, ali čini se da to neće biti tako jednostavno. Kilijan želi da se daleko više pita nego do sada...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC