• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin u Premijer ligi našao formu karijere: Preporodio cijeli tim - tri meča, tri gola i tri pobjede za autsajdera!

Autor Haris Krhalić

Uspio je da se razigra čim je stigao u Rusiji.

 Lazar Ranđelović se preporodio u dresu Urala Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Lazar Ranđelović napustio je početkom septembra Olimpijakos i preselio se u Rusiju, a u dresu Urala iz Jekaterinburga pronašao je najbolju formu života. Iako je ekipa bila na dnu tabele kada je on stigao u klub, krilni napadač je golovima uspio da ih pomjeri na tabeli, a sebi obezbijedi da postane glavna tema u medijima.

Na posljednja tri meča u Premijer ligi Rusije nekadašnji krilni napadač Radničkog iz Niša ima tri gola i asistenciju, što govori da je trenutno jedan od igrača u najboljoj formi u Rusiji. Na posljednjem meču Ranđelović je pogotkom učestvovao u trijumfu nad Rostovom (2:1), trećim uzastopnim za Ural.

Nakon ove pobjede i tek započetog 13. kola Premijer lige Ural se nalazi na 11. poziciji. Od kako je Lazar Ranđelović stigao u klub odigrali su pet prvenstvenih mečeva i zablježi četiri pobjede, pa se po svemu sudeći ove sezone neće boriti za opstanak ukoliko zadrže ovakvu formu i u nastavku sezone.

Podsjećamo, Ranđelović je bio prvotimac Radničkog iz Niša, a i pored interesovanja Zvezde i Partizana otišao je u Grčku. Nakon potpisa ugovora sa Olimpijakosom vratio se na pozajmicu u Niš, a zatim je išao i u španski Leganjes gdje nije uspio da oživi karijeru. Čini se da je pravi potez za to uradio kada se preselio u Rusiju. Lazar Ranđelović ima i jedan nastup za selekciju Srbije, pošto je debitovao u ubjedljivoj pobjedi (5:0) nad Rusijom u Ligi nacija.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC