• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano trenira u Madridu i sprema senzacionalan transfer: Ništa od Arabije, ponovo hoće Ligu šampiona!

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo bira novi klub, ali za sada to neće biti egzotična destinacija, kako javljaju engleski mediji.

 Ronaldo na meti Čelsija Izvor: Profimedia

Još uvijek traje saga oko potpisa Kristijana Ronalda za novi klub. Pred početak Mundijala u Kataru iskusni Portugalac je napravio haos u Mančester junajtedu, napao je klub i na kraju dobio otkaz. Sada je slobodan igrač, a iako je "Marka" više puta pisala da je sve gotovo i da će on postati fudbaler Al Nasra u Saudijskoj Arabiji to do sada nije ozvaničeno.

Kristijano je navodno dobio ponudu koja se ne odbija, ugovor koji bi ga učinio ubjedljivo najplaćenijim fudbalerom na svijetu, ali to nije bilo dovoljno da odustane od ambicija da se takmiči na najvišem nivou. Kako navodi engleski "Skaj" iskusni 37-godišnji Portugalac je trenutno u Madridu!

On prema navodima ovog medija trenira sa svojim bivšim klubom Realom dok traži novu sredinu. Dogovorio se sa upravo i sa Florentinom Perezom da održava formu sa "kraljevskim klubom", a takođe "Skaj njuz" prenosi da je otpočeo pregovore o povratku u Premijer ligu!

Kao što je i ranijih mjeseci pisano, za njegove usluge je zainteresovan Čelsi. Dugo "luta" ovaj klub sa izborom napadača, nisu se usrećili sa Timom Vernerom i Romeluom Lukakuom, a sada imaju dosta problema sa povredama i htjeli bi kao kratkoročno rješenje da dovedu Ronalda. Hoće da probaju da pojačaju svoj tim sa njim u januaru, ali za sada nema konačnog dogovora o saradnji. 

Ne sjedi skrštenih ruku ni Mančester junajted, pa su tako riješili da već u januaru kupe napadača koji bi zamijenio iskusnog Kristijana. Prva meta im je zvijezda Mundijala Gonsalo Ramoš, čovjek koji je izbacio Ronalda iz prve postave nacionalnog tima, a ima 21 godinu i igra za Benfiku. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC