• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji napadač Borca pogodio protiv Partizana - Crno-bijeli klinci na terenu, a među njima i povratnik u Humsku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznato lice opet u Partizanovom dresu.

 Partizan odigrao 2:2 u prijateljskom meču protiv Mladosti iz Lučana Izvor: FK PARTIZAN, Miroslav Todorovic/Miroslav Todorovic

Kombinovani tim Partizana odigrao je neriješeno na pripremama u Turskoj protiv Mladosti iz Lučana (2:2). Trener crno-bijelih Gordan Petrić iskoristio je ovaj meč da pruži šansu omladincima, uz podršku četvorice prvotimaca - Fusenija Dijabatea, Nemanje Belića, Danila Pantića i Nemanje Jovića.

Takođe, na teren je istrčao i vezista Miloš Jojić, koji je ove zime stigao ponovo među crno-bijele i djeluje da bi mogao da se drugi put vrati u svoj matični tim - šest mjeseci od kada je napustio Humsku. Strijelci za Partizan bili su Mihajlo Ilić (19 godina) u 17. minutu i Janko Jevremović (18) u 76, za konačnih 2:2. Problem za Petrića i ekipu predstavljaće povreda Mihajla Petkovića, zbog koje je Partizan proveo drugi dio meča sa igračem manje na terenu. "Igrali smo u nastavku bez igrača, pa smo se mnogo više potrošili", rekao je poslije utakmice strijelac Jevremović.

Crno-bijeli su u takvom sastavu odigrali duel protiv iskusnijeg protivnika, u kojem se posebno istakao veteran Marko Mirić, nekadašnji napadač Zvezde i banjalučkog Borca. On je bio stijrelac gola za 2:1 za njegov tim i iznudio je penal iz kojeg su Lučanci izjednačili u 22. minutu na 2:2, udarcem Nikole Jojića.

Partizan će narednu pripremnu utakmicu odigrati 23. januara, protiv TSC-a ujutru, a istog dana će na teren i u večernjem terminu, protiv Austrije iz Beča.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC