• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da sačuvam Prosinečkog? Ma, koliko teško to može da bude! Hit priča bivšeg igrača Liverpula, počeo da psuje: Uništio me!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši fudbaler Don Hačinson otkrio je kako je bilo čuvati Roberta Prosinečkog.

 Bivši fudbaler Don Hačinson otkrio je kako je bilo čuvati Roberta Prosinečkog Izvor: Profimedia/Mike Walker

Robert Prosinečki (54) jedan je od rijetkih igrača koji je u karijeri igrao i za Real Madrid i Barselonu. Sa Crvenom zvezdom osvojio je Kup šampiona 1991. godine, a nosio je još i dresove Dinamo Zagreba, Ovijeda, Sevilje, Standarda, Portsmauta, Olimpije, igrao je i za reprezentaciju Jugoslavije i Hrvatske. Uprkos tome što je odigrao samo godinu dana u Engleskoj, tamo ga dobro pamte.

Tako je jedna stranica na Tviteru objavila fotografiju njega iz dresa Portsmuta i onda se javio Don Hačinson (51), nekadašnji vezista koji je kao član reprezentacije Škotske probao da sačuva legendarnog fudbalera.

"Tražili su mi da ga čuvam jednom prilikom, da igram 'flaster' na njemu. Kreg Braun me je pitao da odradim posao. Pitao me je da li mogu to da uradim za njega, ja sam mu odgovorio 'Naravno, šefe, koliko teško može da bude'. Uništio me je, pocijepao me je na je**ne djeliće", poručio je Hačinson.

Hačinson je karijeru počeo u Hartlepulu i potom je četiri godine igrao za Liverpul, pa je prešao u Vest Hem. Nosio je još dresove Šefilda, Evertona, Sanderlenda, Milvola, Koventrija i Lutona, za reprezentaciju Škotske odigroa je 26 mečeva i dao šest golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC