• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez fudbala u Banjaluci u subotu: Duel Borca i Igmana pomjeren zbog Srpska opena

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučani će Konjičane ugostiti dva dana kasnije nego što je to prvobitno planirano.

 Zbog Srpska opena pomjeren meč Borac Igman Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

U Banjaluci je u toku teniski ATP turnir Srpska open, zbog kojeg su rasporede morali da prilagode i drugi sportski događaji u gradu na Vrbasu.

Za 22. april, kada je zakazano polufinale teniskog turnira, planiran je i finiš biciklističke trke "Beograd - Banjaluka", ali iz bezbjednosnih razloga, odlučeno je da finiš trke umjesto u centru Banjaluke bude održan na autodromu u Zalužanima.

Slična situacija je i sa fudbalskom m:tel Premijer ligom BiH. Borac je u subotu trebalo da ugosti Igman na Gradskom stadionu, ali je donijeta odluka da se meč 27. kola prolongira za ponedjeljak, od 18 časova.

To će poremetiti planove šefu stručnog štaba Banjalučana Vinku Marinoviću, čiji tim će domah nakon duela sa Konjičanima morati da igra i derbi meč sa Željezničarom. Naime, vanredno 28. kolo trebalo bi da se igra sredinom sedmice, većina susreta ove runde zakazana je za srijedu, dok će duel na Gradskom stadionu biti odigran dan kasnije, u četvrtak.

Borac je, nakon velikog trijumfa na teškom gostovanju na "Pecari", trenutno drugoplasirani tim bh. prvenstva sa 46 bodova, dok treće i četvrto mjesto dijele Velež i Široki Brijeg, koji su sakupili po 41.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maki

Jest ova naša policija ki*ava. Elitnu biciklističku trku izmjestili u Zalužane. Fudbal odgodili. Pa to sve treba da upotpuni ponudu i turistima uz šetnju i koncerte na Kastelu učini potpun boravak u Banjaluci. Najlakše je odložiti. Kilavci. I Nole bi rado došao i na fudbal i pogledao bicikliste, a i oni bi bili fascinirani njim

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC