• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon smrti majke i razvoda, to mi najteže palo! Bivši trener Borca o "izdaji" kolege: Praštam, ali ne zaboravljam!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nenad Lalatović i Dragan Šarac su godinama sarađivali, a sada su na suprotstavljenim stranama.

 Nakon smrti majke i razvoda, to mi najteže palo! Bivši trener Borca o "izdaji" kolege: Praštam, ali ne zaboravljam! Izvor: MN PRESS

Navikli smo da su uz Nenada Lalatovića već godinama njegovi pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić. Sarađivali su gotovo u svim klubovima u kojima je Lalatović radio, čak i u Saudijskoj Arabiji, međutim to nije slučaj u Mladosti GAT. Razlog je to što je Šarac prihvatio ponudu Radničkog iz Niša da postane njihov glavni trener, što je Lalatović vrlo teško podnio dok je napuštao stadion "Čair".

Odmah po odlasku u Novi Sad izjavio je da je to za njega "izdaja" i da će "tek pričati o Šarcu u budućnosti", a povod za to je i predstojeća utakmica Mladosti i Radničkog. Prvi put, Šarac i Lalatović će biti na suprotstavljenim stranama, pa rastu tenzije pred susret u Nišu (petak, 17.00).

"Poslije smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko volio, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima. Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga, čak, i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio", rekao je bivši trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović za "Sportski žurnal" u današnjem broju.

Podsjetimo, Mladost GAT je trenutno posljednjeplasirana na tabeli Superlige Srbije sa 20 bodova, dok je Radnički djelimično siguran sa 29. Ipak, predstoji grčevita borba u plej-autu...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC