• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

24 dana ni traga ni glasa od fudbalera Partizana! Svi u Humskoj u šoku: Potpuno nenormalna stvar!

Autor Dragan Šutvić

Fuseni Dijabate se nije javio nikome iz kluba više od tri nedjelje, a da stvar bude gora ne javlja se ni svom agentu.

 niko u partizanu ne zna gdje je dijabate Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

Gdje je Fuseni Dijabate? U ovom trenutku niko u Partizanu ne zna, a sportski direktor Ivica Kralj uvjerava da ta informacija nije dostupna čak ni fudbalerovom agentu Mikaelu Silvestreu. Prije tačno 24 dana fudbaleri Partizana započeli su pripreme za novu sezonu i na njima se nije pojavio Malijac uz objašnjenje da je dobio dozvolu da se kasnije priključi saigračima, da bi se o njegovom izostanku prvi put značajnije pričalo pred pripremnu utakmicu sa Pesnicom.

Poručio je potom Igor Duljaj da će dati sve od sebe da pronađe Dijabatea gdje god se nalazio, međutim od njega i dalje ni traga ni glasa. "Nema nikakvih informacija i dalje. U kontaktu smo i sa njegovim agentom Mikaelom Silvestreom, ne javlja se ni njemu. Nenormalna stvar, ali šta da se radi", kazao je Ivica Kralj za "Mozzart Sport".

Podsjetimo, prethodno je Dijabate napravio skandal i kod Gordana Petrića koji je potom tražio od kluba da ga izbaci iz tima, da bi se na kraju pomirili. Kasnio je sa reprezentativne pauze i kršio ugovorne obaveze zbog kojih mu je Partizan gledao kroz prste, a kada se jednog dana pojavi u Humskoj - toga neće biti pošto je pokrenut disciplinski postupak i nema sumnje da ga zbog toga čeka drakonska kazna.

"Ne znamo ni da li će se vratiti. Disciplinski postupak je pokrenut, sad šta dalje, kako, to je situacija u kojoj nismo bili nikad. Baš onako čudno nešto, tako da ćemo vidjeti kako će se odvijati. Dakle, ni plus ni minus u odnosu na situaciju od prije 20 dana", dodao je Ivica Kralj.

Kontroverzni fudbaler je prošle sezone inače bio jedan od najboljih igrača Partizana i na 45 utakmica je zabilježio sedam golova i 11 asistencija, a prethodno je igrao za Lester, Trabzon, Giresun...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC