• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaj miješao karte i dobio napadača! Partizan se mučio, pa pobijedio, a Igor traži pojačanja: "Biću zadovoljniji tada"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je pobijedio Dravu sa 3:0.

 Duljaj miješao karte i dobio napadača! Partizan se mučio, pa pobijedio, a Igor traži pojačanja: "Biću zadovoljniji tada" Izvor: MN PRESS

Partizan je odigrao treći meč na pripremama i upisao drugu pobčedu. Poslije trijumfa protiv Pesnice (5:0) i poraza od Bohemiansa (0:2) srpski tim je uspio da savlada Dravu - 3:0 (0:0). Poslije veoma lošeg prvog poluvremena u drugom su se stvari promijenile. Ušao je Andrija Pavlović, dao dva gola, a tačku je stavio Siniša Saničanin u nadoknadi.

Igor Duljaj je miješao karte, nije bilo Natha i Meniga, Belić i Kanute počeli su meč i upravo je to bio njegov cilj, da eksperimentiše. "Rezultat je u drugom planu, htio sam da vidim ove mlade momke, da vidim razliku između juniorskog i serniorskog fudbala. Ima još mnogo toga da se radi i da se tempira forma. Ono čuveno, igrači su umorni, više u glavama nego u nogama. Sve mlade momke treba trpiti, to su naša djeca i treba da budemo pažljivi sa njima i da im budemo podrška", rekao je Duljaj za "Arenu sport".

Prokomentarisao je sastav tima. "Vidjeli ste Kanutea, rekao mi je da nije još uvijek spreman, mogli ste da vidite kako brzo rješava. Aktivan je. Šćekić ono njegovo, borbeno, komanduje, vodi tim i pravi dobru atmosferu. Pavlović se vratio poslije povrede i mogu da budem zadovoljan."

Na konstataciju novinara da se "nada da će biti zadovoljniji poslije narednog meča" samo se nasmijao. "Biću još zadovoljniji kada stignu pojačanja", zaključio je Duljaj.

Ovo je startnih 11 za koji se Duljaj odlučio za meč protiv Drave: Jovanović - Filipović, Marković, Ilić, Antić - Kanute, Belić - Trifunović, Terzić, Pantić - Nikolić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC