• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predrag Mijatović zna gdje će Kilijan Mbape nastaviti karijeru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predrag Mijatović nema dilemu o tome gdje će Kilijan Mbape nastaviti karijeru.

 Predrag Mijatović zna gdje će Kilijan Mbape nastaviti karijeru! Izvor: Profimedia

Cijeli svijet se pita gdje će Kilijan Mbape i šta će biti sa njim, a Predrag Mijatović je za španske medije rekao da pouzdano zna šta će se desiti sa francuskim napadačem. Nekadašnji fudbaler Partizana, Valensije, Fiorentine i Real Madrida istakao je da je samo pitanje vremena kada će Mbape obući dres "kraljevskog kluba". 

"Sigurno je da će u nekom momentu u avgustu odlučiti da odustane od svega što mu se nudi za narednu sezonu. Prema onome što ja znam situacija je vrlo jasna. On ostaje još godinu dana u PSŽ-u i kada mu se ugovor završi potpisaće za Real Madrid. Mada u fudbalu nikad ne znate, ako se desi da PSŽ igra dobro naredne sezone možda i produži ugovor. Ali kako stoje stvari sada vidim ga u dresu Parižana naredne sezone", rekao je Mijatović španskim medijima. 

Ipak, s obzirom na to koliko novca nude Arapi za Mbapea, ne bi se Mijatović iznenadio ni da se desi da francuski napadač završi u Saudijskoj Arabiji naredne sezone. 

"Dugo vremena me određene stvari u fudbalu ne čude. Prije 15 ili 20 godina stvari su bile mnogo jasnije, ali sada sa svim ovim ludilom i ugovorima koji nude mnogo novca ništa me ne čudi. Mislim da će napraviti pravu odluku ako dođe u Real Madrid jer će mu to dati novu dimenziju. Takođe će biti pod pritiskom naredne godine jer nije lako provesti godinu dana u klubu u kome ne želiš da budeš", završio je Mijatović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC