• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler ide u zatvor: Bivši igrač Njukasla nokautirao baku (60)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Markus Medison, bivši fudbaler Njukasla, pesnicom je udario staricu i poslije toga je osuđen na zatvorsku kaznu.

 Markus Medison ide u zatvor zbog udaranja starice Izvor: Profimedia

Markus Medison (29), bivši fudbaler Njukasla, osuđen je na 20 mjeseci zatvora nakon napada na 60-godišnju ženu. Medisonova žrtva rekla je sudu da je od njegovog udarca slomljena vilica na više mjesta, da ima problema sa krvarenjem zuba i desni i da više ne osjeća miris. On je udario pesnicom, a na ruci je nosio prsten.

Medisonovi advokati na sudu su se branili tvrdnjama da je bio pod dejstvom alkohola i da nije bio svjestan godina i ranjivosti žene sve dok mu to nije rečeno. Sudu je takođe predočeno da je Madison bio žrtva nekoliko slučajeva ispoljavanja agresije i to tokom noćnih izlazaka i da je zbog toga odlučio da ostavi alkohol. On se izjasnio krivim za nanošenje teških tjelesnih povreda, a sud mu je smanjio kaznu sa prvobitnih 30 na 20 mjeseci.

Medison je igrao za Darlington u nižoj ligi Engleske u vrijeme napada, ali je napustio klub 13. oktobra - manje od mjesec dana nakon napada pošto su se dvije strane dogovorile da raskinu njegov ugovor. Prije izricanja presude, Darlington se oglasio. „Klub je obaviješten o navodnom incidentu i sproveo je hitnu disciplinsku istragu", pisalo je u saopštenju.

Poslije razgovora sa Markusom, klub se složio da sporazumno raskine njegov ugovor. Medison je prošao omladinsku školu Njukasla i upravo je tamo počeo karijeru, ali je više vremena provodio po pozajmicama. Poslat je u Sent Džonson, pa Gatešhed i onda je otišao u Piterboro. Za Piterboro je dao 62 gola u 249 nastupa između 2014. i 2020. prije nego što se pridružio Halu na pozajmici u januaru 2021. i pridružio se Čarltonu sljedećeg oktobra. U potpunosti je napustio fudbal u aprilu 2021. navodeći kao razlog probleme sa svojim mentalnim zdravljem.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC