• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković rekao "DA"! Preuzima novi tim, da odbrani titulu i da ga uvede u Evropu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski trener pred novim izazovom - u komšiluku.

 Dejan Stanković preuzima Ferencvaroš Izvor: MN PRESS

Dejan Stanović postaje trener Ferencvaroš! Prema saznanjima "Sport kluba", bivši trener Crvene zvezde i Sampdorije uskoro će preuzeti mađarskog velikana, koji trenutno učestvuje u Konferencjiskoj ligi (ima 6:1 protiv Hamruna u 3. kolu kvalifikacija), nakon šok-eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Ki Klaksvika, sa Farskih Ostrva. U novom klubu sarađivaće ponovo sa doskorašnjim napadačem Crvene zvezde, Aleksandrom Pešićem.

Stanković je prošlu sezonu počeo na klupi Crvene zvezde i napustio ju je nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona u dvomeču protiv Makabi Haife. Nakon što je sa svojim matičnim klubom osvajao domaće titule i igrao proljeće u Evropi, neulazak u Ligu šampiona iz tri pokušaja ipak je prelomio da se vrati u Italiju, a tamo je preuzeo Sampdoriju i nije uspio da je ostavi u ligi. Poslije turbulentne sezone Đenovljana, prožete velikih problemima i završene eliminacijom u Seriju B, Stanković je ponovo postao slobodan, ali sudeći prema posljednjim informacijama - to neće biti zadugo.

Stanković bi mogao da postane trener Ferencvaroša već tokom sljedeće sedmice, što znači da bi mogao da vodi ekipu i u plej-ofu za plasman u grupnu fazu trećeg po snazi evro-takmičenja. A čitav proces mogao bi da ubrza poraz Ferencvaroša od Puškaš Akademije u nedelju uveče, 1:2, i to na domaćem terenu. Nakon tog rezultata, ne deluje realno da će Čaba Mate ostati trener "fradija".

Ferencvaroš je trenutno sedmi na tabeli mađarskog prvenstva, koje je tek počelo, i u kojem ima skor od pobjede i poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC