• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Makedoniji - kapiten se povukao iz reprezentacije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Stefan Ristovski kapiten Severne Makedonije se povukao iz reprezentacije zbog loših odnosa sa selektorom Milevskim.

 Kapiten Sjeverne Makedonije Stefan Ristovski se povukao iz reprezentacije Izvor: Profimedia

Skandal u reprezentaciji Sjeverne Makedonije. Kapiten nacionalnog tima Stefan Ristovski donio je odluku da se povuče zbog loših odnosa sa selektorom Blagojem Milevskim. Oglasio se na društvenim mrežama i stavio je tačku na igranje za tim, bar kada je trenutna situacija u pitanju. Makedonci već neko vrijeme traže selektora, spominju se Miodrag Grof Božović i Vladan Milojević kao moguće opcije.

Dok se čeka promjena na klupi Stefan nema namjeru da igra za reprezentaciju. "Želim da obavijestim cijelu makedonsku javnost i medije da sam zbog dobrobiti nacionalnog tima odlučio da se povučem iz reprezentacije", napisao je Ristovski na početku saopštenja.

Zatim je sve objasnio. "Biću iskren i kratak. Kao profesionalni fudbaler ti ne trčiš samo po zelenoj travi za loptom. Uspjeh dolazi sa planom, vizijom, idejom, kohezijom i poštovanje za svakoga, samo tako možeš da budeš uspješan. Uvijek sam igrao za reprezentaciju i borio se svim srcem. Volim našu svlačionicu i na terenu i van njega. Uprkos svom mom trudu vidim da stvari u reprezentaciji idu u pogrešnom smjeru, što se vidi i po rezultatima."

Obratio se potom selektoru. "Odnos između Blagoja Milevskog i mene nije najbolji, pričali smo privatno, kao kapiten sam mu rekao sve šta se dešava oko reprezentacije. Želim svima sve najbolje i mnogo uspjeha u narednom periodu. Hvala navijačima i makedonskoj javnosti koja nas je podržavala kada smo branili boje naše zemlje", zaključio je Ristovski.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC