• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Partizan! Ovo niste vidjeli u TV prenosu - evo šta se desilo u haosu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan će u Danskoj igrati bez Kristijana Belića, dok je Bibars Natho prošao samo sa žutim na kraju...

 Partizan bez Kristijana Belića protiv Nordsjelanda Izvor: MN PRESS

Partizan je poslije drame i penala prošao dalje u Ligi konferencija. Eliminisao je Sabah, bilo je 2:0 poslije produžetaka, a onda je u penal seriji Aleksandar Jovanović bio heroj. Naredni rival biće Nordsjeland i Igor Duljaj imaće jedan veliki problem za taj meč - neće računati na Kristijana Belića. Moglo je da bude i gore, ali na sreću Bibars Natho nije isključen.

Naime, kada je Jovanović odbranio prvi penal i kada su crno-bijeli slavili, sudija Frankovski je objasnio da se penal ponavlja, jer je golman Jovanović bio van gol-linije. Bibars Natho tada je oštro protestovao kod jednog od pomoćnika. Glavni arbitar iz Poljske je prišao i u toj gužvi mu je pokazao karton, kada se vraća u kazneni prostor nosio je karton crvene boje i mnogi su pomislili da je Izraelac isključen. Srećom za njega i Duljaja, to nije slučaj.

Objasnio je to i on sam poslije meča. "Nisam dobio crveni, nego žuti karton, oni su poslije izveli penal ponovo", objasnio je Natho koji je prije toga postigao prelijep gol iz slobodnog udarca, ali nije htio previše o tome da priča. "Vidio sam da je golman pomjeren u stranu možda pola metra više nego što bi trebalo, dešava se", dodao je Natho.

Penali Partizan Sabah
Izvor: YouTube/Arena sport

Dakle, Duljaj sigurno u prvom meču neće moći da računa na Belića koji je u produžecima dobio drugi žuti karton i morao je da napusti teren. Za to vreme publika mu je skandirala sa tribina jer je tokom 115 minuta na terenu bio jedan od najboljih pojedinaca u crno-bijelom taboru. njegov izostanak protiv atletski dominantne ekipe biće veliki hendikep jer Kristijan ima pluća za dvije utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC